Betöltés...

MaGeCa szemmasszírozó, szabályozható hőmérséklet, Bluetooth, relaxáló zene, rezgés, szemvédő eszköz, légnyomásos masszázs, beépített akkumulátor, összecsukható, fehér színű

Ár: 17.832 Ft

MaGeCa szemmasszírozó, szabályozható hőmérséklet, Bluetooth, relaxáló zene, rezgés, szemvédő eszköz, légnyomásos masszázs, beépített akkumulátor, összecsukható, fehér színű

 



Ha mélyen relaxáló élménnyel szeretné kényeztetni magát, és megőrizni szemei egészségét és szépségét, a MaGeCa szemmasszírozó tökéletes választás az Ön számára. A fejlett funkciókkal és lenyűgöző előnyökkel rendelkező készülék a kulcs ahhoz, hogy szemének frissességet és vitalitást adjon vissza.

Fejlett szemmasszázs légnyomással: A készülék innovatív szemmasszázs-technológiát alkalmaz, amely gyengéd légnyomással serkenti a vérkeringést és csökkenti a szem feszültségét. Ez a hatékony masszázs segít megszüntetni a szemkörnyék fáradtságát és kellemetlenségeit.

Mély szemlazítás: A folyamatos szemmasszázsnak köszönhetően a szemizmok mély relaxációját tapasztalhatja. Ez hatékony módja a szemekben a nap folyamán felgyülemlett stressz és fáradtság csökkentésének.

Integrált relaxációs zene: A MaGeCa szemmasszírozó hangrendszerrel van felszerelve, így a masszázs során relaxációs zenét vagy nyugtató hangokat hallgathat. Ez a funkció a relaxáció extra dimenzióját adja, és segít a mentális feszültség oldásában.

Ránctalanítás és öregedésgátlás: A vérkeringés serkentésével és a gyengéd masszírozással a készülék segít megelőzni a ráncok és az öregedés jeleinek megjelenését a szem körül. Ez kiváló módja a szép, fiatalos bőr megőrzésének.

Állítható nyomás: Teljes mértékben Ön szabályozhatja a szemkörnyékre kifejtett nyomást. Beállíthatja a nyomásszintet a kényelemnek megfelelően, és személyre szabott szemmasszázs-élményt kaphat.

Hat különböző masszázsmód: A hat különböző masszázsmóddal kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban megfelel a hangulatának vagy a szemének igényeinek. A nyugtató és az élénkítő masszázstól kezdve mindent megtalál, amire szüksége van a személyre szabott élményhez.

Összecsukható és hordozható szemüveg: A szemüveg kialakítása összecsukható, így használaton kívül könnyen szállítható és tárolható. Könnyedén használhatja utazáskor vagy bármikor, amikor szüksége van egy relaxációs kezelésre.

Elősegíti a szem egészségét: A szemmasszázs nem csak ellazítja a szemet, hanem elősegíti a szem egészségét is. Kiváló szövetséges lehet a képernyők hosszan tartó használata vagy az irodai munka okozta fáradtság csökkentésében.

Időt és pénzt takarít meg: A MaGeCa szemmasszírozó használatával megspórolhatja a gyógyfürdőben vagy szakembernél végzett rendszeres masszázsok költségeit. Pihenhet és ápolhatja szemét otthon, így pénzt és időt takaríthat meg.

Teljes körű relaxációs eszköz: A MaGeCa szemmasszírozó készüléket úgy tervezték, hogy teljes kikapcsolódást és szemápolás élményét nyújtsa Önnek. Szemmasszázsával, relaxáló zenéjével és személyre szabott lehetőségeivel zökkenőmentesen illeszkedik a wellness-rutinjába.



Specifikációk:

Szín: Fehér
Töltés: USB TypeC
Anyag: ABS
Akkumulátor: 800 mAh, töltési idő 23 óra
Névleges teljesítmény: 3,5 watt
Névleges feszültség: 5V


A MaGeCa szemmasszírozóval számos előnyt élvezhet, a mély szemlazítástól kezdve a ráncok és az öregedés jeleinek megelőzéséig. Akár a szem megerőltetésének csökkentésére, akár a szem egészségének megőrzésére keres megoldást, ez egy nagyszerű partner az Ön számára.

 

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "MaGeCa szemmasszírozó, szabályozható hőmérséklet, Bluetooth, relaxáló zene, rezgés, szemvédő eszköz, légnyomásos masszázs, beépített akkumulátor, összecsukható, fehér színű" című hirdetést látja. (fent)