Betöltés...

Rotary toothbrush with tips set and travel case Bitvae R2 (white)

Ár: 12.360 Ft

Rotációs fogkefe hegyes fogkefe készlettel és tokkal Bitvae R2 (fehér)Szeretne még jobban vigyázni a szájhigiéniájára? A Bitvae R2-vel ez lehetséges lesz! Jobb tisztítást biztosít, mint egy hagyományos fogkefe, ráadásul a beépített időzítőnek köszönhetően magabiztosságot nyerhet, hogy fogait a fogorvosok ajánlásai szerint tisztítja.
Ráadásul a készletben cserélhető hegyeket találsz, amelyeket megoszthatsz szeretteiddel.Tökéletes higiéniaA Bitvae R2, egy forgó fogkefe, amely kiváló szájhigiéniát biztosít, köszönhetően a magas, 40000 VPM-es rezgési frekvenciának.
Fejlett technológiájának köszönhetően akár 400%-kal több lepedéket képes eltávolítani, mint egy hagyományos kézi fogkefe, így garantálva az egészséges és tiszta fogakat.
Ezenkívül ez az innovatív termék 8 cserélhető fejet tartalmaz - hat fejet a napi tisztításhoz és két speciális fejet az ínyápoláshoz.
Ez azt jelenti, hogy a Bitvae R2 nemcsak rendkívül hatékony, hanem sokoldalú is.könnyű tisztításA Bitvae rotációs fogkefe a hatékony szájhigiénia garanciája felesleges komplikációk nélkül.
Beépített 2 perces időzítővel rendelkezik, amely lehetővé teszi az alapos és hatékony tisztítást a fogorvosok ajánlásainak megfelelően.
Ráadásul a készülék 30 másodpercenként emlékeztet a tisztítás helyének megváltoztatására, így a száj minden szeglete egyenletes ápolásban részesül.Az Ön igényeihez igazítvaA Bitvae alkalmazkodik az Ön igényeihez.
A fogkefe öt tisztítási móddal rendelkezik: "Clean" a normál tisztításhoz, "Sensitive" az érzékeny fogakkal rendelkezőknek, "White" a folteltávolításhoz és fogfehérítéshez, "Tongue" az alapos nyelvtisztításhoz, és "Gum Care" az ínyápoláshoz.
Ez a sokféle üzemmód teszi ezt a készüléket átfogó eszközzé a szájüreg egészségének gondozásához, az Ön egyedi igényeihez és preferenciáihoz igazítva.Biztonsági garanciaA Bitvae R2 rotációs fogkefe egyik legfontosabb szempontja a biztonsági garancia.
Speciális érzékelővel van felszerelve, amely védi az ínyt a túl nagy nyomástól a tisztítás során, ami megakadályozza a sérüléseket és kényelmes élményt biztosít.
Ezenkívül a fogkefe két színű gyűrűvel rendelkezik, amely segítségével az egyes kefefefejek azonosíthatók, ami különösen akkor hasznos, ha a fogantyút megosztják a családtagok között.
A legmagasabb higiénia és hatékonyság fenntartása érdekében ajánlott a fejeket 3 havonta cserélni.vízállóA vízállóság a Bitvae R2 rotációs fogkefe további előnye.
Az IPX7 minősítésnek köszönhetően ez a készülék teljesen vízálló, ami azt jelenti, hogy nyugodtan használhatja a zuhany alatt vagy fürdés közben.
Ez a funkció növeli a használat kényelmét, és lehetővé teszi, hogy a szájhigiéniai rutinját bármilyen körülmények között is tartsa fenn.
A Bitvae R2 egyesíti a funkcionalitást, a biztonságot és a tartósságot, így minden igényét kielégíti az egészséges fogak és íny megőrzése érdekében.Hosszú élettartamA Bitvae R2 nemcsak kiváló tisztítási képességekkel rendelkezik, hanem rendkívül energiatakarékos is.
Ez a forgó fogkefe akár 30 napig is képes üzemelni egy teljes feltöltéssel, így ideális a mindennapi használatra és utazáshoz is.
Felejtse el az állandó töltést, és élvezze a Bitvae R2 megbízható teljesítményét, amely nemcsak hatékony tisztítást, hanem kivételes kényelmet is biztosít.
Fogkefe*1
Fogkefefefejek*8
Utazótáska*1
USB*1
Porvédő*1
Használati útmutató*1
Garanciakártya*1
Gyártó
Bitvae
Modell
R2
Szín
Fehér
Módok
5 üzemmód
Működési mód
Automatikus
Kefefejek
8 fogkefefej (6 fej a napi tisztításhoz+2 fej az ínyápoláshoz)
Kefefej típusa
Puha sörtéjű fej
Rezgési frekvencia
40000 VPM
Töltés típusa
USB adapter nélkül
Töltési idő
3 óra
Működési idő
Akár 30 napos használat
Intelligens időzítő
2 perces időzítő
Nyomásérzékelő
Igen
Vízálló szint
IPX7

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Rotary toothbrush with tips set and travel case Bitvae R2 (white)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: