Betöltés...

InnovaGoods Kerámia gőzhajvasaló 36 W

Ár: 16.790 Ft

Sokoldalú és alkalmazkodó Kényelmes, egyszerű és biztonságos használat Kiváló minőség Ne halogasd tovább, szerezd be az Inn

Sokoldalú és alkalmazkodó
Kényelmes, egyszerű és biztonságos használat
Kiváló minőség
Ne halogasd tovább, szerezd be az InnovaGoods Kerámia gőzhajvasalót 36 W, és élvezd a könnyű és hatékony hajvasalást!
Az InnovaGoods Kerámia gőzhajvasaló 36 W egy tökéletes hajvasaló, amely hatékonyabb eredményeket nyújt. Védi és hidratálja a hajat, puha és ragyogó marad, valamint megakadályozza a frizzinget. A gőzfunkció különálló, bármikor használható. A PTC technológia lehetővé teszi, hogy a vasaló gyorsan felmelegedjen (csak 30 másodperc alatt eléri a kívánt hőmérsékletet), és ez megnöveli a hőtartást. A 3D kerámia lapok nem károsítják a hajat, és csökkentik a szorulást és húzást. Az LED kijelzőn 5 állítható hőmérsékleti szintet talál (120-200 ºC), amelyek minden hajtípushoz alkalmazkodnak. A hajvasaló automatikusan kikapcsol, ha 45 percig nem használják. Modern, ívelt kialakítása lehetővé teszi könnyebb hullámok létrehozását is. A kábel 360º-ban forgatható és extra hosszú, 180 cm-es, így teljesen kényelmes használni. Az esetleges égési sérülések elkerülése érdekében a biztonsági zár zárva tartja a lapokat, amikor a vasaló nincs használatban. Tartalmaz használati utasítást és egy eltávolítható tartályt, amelyet desztillált vízzel lehet megtölteni, amikor a gőzfunkció aktiválva van. Ez a hajvasaló 36 W teljesítményű, könnyű és kompakt.

Tulajdonsága:
Anyag: ABS
Szín: fekete-fehér
Típus: Elektromos
Gőz funkció: Kivehető tartály
Kerámia lemezek: 3D
PTC technológia: Gyors fűtés
LED képernyő: 5 hőmérsékleti szint
Állítható hőmérséklet: 120-140-160-180-200 ºC
360º-ban elforgatható tápkábel
Automatikus kikapcsolás: 45 perc
Teljesítmény: 36 W
AC bemenet: 100-240 V / 50-60 Hz
Kábel hossza: 180 cm
Hozzávetőleges méretek: 4,2 x 30 x 3,5 cm
Csomag tartalma:
1 db InnovaGoods Kerámia gőzhajvasaló 36 W


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "InnovaGoods Kerámia gőzhajvasaló 36 W" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: