Betöltés...

Philips HX3675/15 3100 series Lítium-ion, 31000 ford./perc Fekete-Rózsaszín elektromos fogkefe szett (2 db)

Ár: 38.770 Ft

A beépített nyomásérzékelő automatikusan érzékeli a felhasználó által kifejtett nyomást, figyelmeztet, és automatikusan csökkenti a fogkefe rezgését, hogy megóvja fogínyét. A fogkefe pulzáló hangot ad emlékeztetőül, hogy enyhítse a nyomást. 10 ember közül 7 találta úgy, hogy ez a funkció segített nekik a hatékonyabb fogmosásban.

A 2 perces SmarTimer időzítő és a 30 másodperces Quadpacer vezető segít a javasolt ideig tartó fogmosásban a száj minden területén a tökéletes tisztítás érdekében.

A vékony, könnyű és ergonomikus kialakításnak köszönhetően a fogkefe könnyen kézben tartható és használható, így megerőltetés nélkül érhet el bámulatos tisztaságot.

Idővel minden kefefej elkopik, ezért rendszeresen ellenőrizze a kefefej állapotát, és azt, hogy megfelelően tisztít-e. BrushSync technológiánk nyomon követi, hogy mennyi ideje használja a kefefejet, és hogy milyen keményen súrolt azzal. A markolaton található BrushSync csereemlékeztető és egy rövid sípolás jelzi, hogy ideje kicserélni a fejet.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Philips HX3675/15 3100 series Lítium-ion, 31000 ford./perc Fekete-Rózsaszín elektromos fogkefe szett (2 db)" című hirdetést látja. (fent)