Betöltés...

ETA 3346 90000 Fenité Női epilátor, 3,7 V Li-ion

Ár: 16.790 Ft

Az ETA Fenité kollekció elegáns női epilátora hibátlan és kényelmes szőrtelenítést biztosít a gyökerektől kezdve, hosszantartó eredménnyel. Hagyja, hogy sima bőre akár több héten át ragyogjon!Gyengéd, de hatékonyA klasszikus ETA Fenité női epilátor gondoskodik a gyors és minőségi epilálásról, miközben gyengéd és kíméletes marad a bőréhez. A dupla, egymással szemben lévő fejeken elhelyezett 30 precíziós csipesznek köszönhetően a legfinomabb szőrszálakat is eltávolíthatja. A forgási sebesség választható  – az érzékenyebb területek epilálásához alacsonyabb sebességet, a nagyobb területek gyorsabb szőrtelenítéséhez pedig magasabb sebességet érdemes beállítani.2 az 1-benA cserélhető fejnek köszönhetően az epilátort többféleképpen is használhatja. Ezekkel a tartozékokkal bőröd akár több hétig is puha lesz. A készlet részeként a borotválkozó tartozék lehetővé teszi a szőrszálak rövidítését vagy akár a klasszikus borotválkozást is.Nincs kábel, nincs gond!Ne hagyja, hogy mozgásában korlátozzák. A 3,7 V-os akkumulátorral ellátott ETA Fenité epilátor töltés után akár 4 órát is kibír, ami kényelmesen elegendő egy teljes szépségápoláshoz. A feltöltés a csomagban található USB-kábelen keresztül történik.

Jellemzők:
Eltávolítja a szőrt a gyökerekről, hosszan tartó eredménnyel30 csipesz, amelyek dupla, egymással szemben lévő fejeken helyezkednek el, gyorsan és hatékonyan távolítják el a szőrszálakat2 fordulatszám3,7 V-os Li-ion akkumulátorAz akkumulátor élettartama akár 4 óra.Töltési idő kb. 3 óra.Töltés USB-kábellel (a csomag tartalmazza)Vízállóság IPX5 (csordogáló víz ellen)Egyszerű kezelés és könnyű karbantartásElegáns kialakításMűszaki adatok:
Sebességek száma: 2Csipeszek száma: 30 dbHasználat és karbantartás: nem moshatóVilágítás: nincsEnergiaforrás: akkumulátor (Li-ion)Működési idő: 240 percTöltési idő: 3 óraCserélhető tartozékok: borotvafejMinőségjelzés dTest: nemSzemöldökhöz: nemArcra: nemSzélesség: 16 cmMagasság: 4 cmMélység: 6 cmCsomagolási méret szélesség: 20,5 cmCsomagolási méret magasság: 9,5 cmCsomagolási méret mélység: 18,5 cmTartozékok:
Epiláló tartozék beépített lámpávalSzűkítő az epilálandó terület csökkentéséhezBorotválkozó tartozékTrimmelő tartozékTöltővel ellátott tárolóállványTisztító kefeUtazótáska

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ETA 3346 90000 Fenité Női epilátor, 3,7 V Li-ion" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: