Betöltés...

Fényre sötétedő multifokális olvasószemüveg kiemelt

Ár: 5.990 Ft

Fényre sötétedő multifokális olvasószemüveg


Szeretnél közelre és távolabbra is jól látni? Örülnél, ha nem kéne hunyorognod a napfényben?
Neked is gyakran meg kell erőltetned a szemed olvasás, mobilozás, gépezés közben? Netán már van olvasószemüveged, de távolabbra nem látsz jól vele?
Hazánkban nagyon sokan szenvednek attól, hogy normál olvasószemüvegük maximum 30-40 centire nyújt éles képet. Többféle erősségű szemüveget magunkkal cipelni, cserélgetni, le-fel tologatni azonban nagyon kényelmetlen.
Jó hír, hogy felkészült optikusok megalkották a fényre sötétedő multifokális olvasószemüveget: mostantól közelre, közepes és nagyobb távolságokra is élesen láthatsz. Sőt, az erős napsugarakat is kiszűrheted, így a szabadban sem kell hunyorognod többé.
Multifokális olvasószemüveg - fényre sötétedő, átmenetes lencsékkel, hogy minden helyzetben jól láss!
A fényre sötétedő multifokális szemüveggel végre olvashatsz, mobilozhatsz, jól láthatod a monitort, a TV-t egyaránt.
Emellett a szabadban, utazáskor, kiránduláskor, városnézéskor vagy akár sportolás közben is nagy hasznát veheted. Többé nem szükséges állítgatnod, váltogatnod különféle erősségű szemüvegeidet.

Mitől ilyen különleges?

A multifokális szemüveg átmenetes (progresszív) lencséin alulról felfelé folyamatosan változik a dioptria. Alul a legerősebb, ezzel közvetlen közelre (kb. 40-50 centire) láthatsz a legjobban. Fentebb pillantva középtávolságra, 50 centitől több méterre, míg a lencse tetején távolba láthatsz élesen (a lencse legtetején 0-s a dioptria).
Attól függően, hogy épp merre nézel a szemeddel, úgy fogsz a lencsével igényeidnek megfelelő, kifogástalan látásélményt kapni.
Akár apróbetűk olvasásáról, varrásról, barkácsolásról, számítógépes munkáról, mobilozásról van szó, ezzel a szemüveggel torzításmentes, tiszta képet élvezhetsz. Emellett TV-nézéshez, sétához, kiránduláshoz, vezetéshez vagy sportoláshoz is bátran felveheted.
A progresszív lencsék viselése rövid időn belül (akár néhány nap vagy hét alatt) megszokható, ezt követően szabadon mozoghatsz, vezethetsz, lépcsőzhetsz is velük, pompás képet kapsz.
Ha a Te dioptriád is +1.00 és +4.00 között van, akkor nálunk megtalálod a számodra ideális erősségű szemüveget (a választható dioptria a lencse legalsó részére vonatkozik).
Újdonság: most fényre sötétedő réteggel!
A szemüveg egy fényre sötétedő réteget is kapott, amivel UV-sugárzás hatására elszíneződik a lencse, így hasonló lesz egy napszemüveghez. Beltérre érve fokozatosan visszavált teljesen áttetszőre, mindig a körülményekhez alkalmazkodik.

Gondolj bele, milyen jó lesz, hogy nem kell többé állandóan levenni, felvenni a napszemüveged, ha védeni akarod szemed naptól. Végre szikrázó napfény mellett is olvashatsz, szabadon tevékenykedhetsz.

A lencsék nem sötétednek el olyan zavaróan, mint a legtöbb napszemüveg. UV-védelemmel rendelkeznek, egész évben használhatók.
Az elszíneződés mértéke függ a napfény erősségétől, illetve a hőmérséklettől is. Felhős időben közepesen, közvetlen napsugárzásban erősebb a sötétedés . A fotokróm réteg hosszú éveken át megtartja fényre sötétedő tulajdonságát.
Kültérre érve akár másodpercek alatt besötétedik, míg beltéren néhány perc kell, hogy visszaálljon az áttetsző alapállapotba.

Használd Te is és láss élesen minden helyzetben! Viszlát, hunyorgás!
Divatos, erős fémkeret, férfiak és nők is hordhatják

A szemüveg strapabíró fémkerettel, rendkívül masszív, rugalmas titánium szárral rendelkezik. Nők és férfiak is bátran hordhatják, stílusos, kényelmes viselet. A félkeretes megoldásnak hála, szinte mindenkinek jól áll!
A keret szélessége 14,4 cm, a lencse magassága 3,6 cm. A keret súlya mindössze 18 g. A rugalmasan hajlítható, ezáltal állítható szárnak köszönhetően, jól illeszkedik a különféle fejméretekhez. Nem szorít, nem nyom, mégis stabilan a fejen marad.
A lencsék anyaga műanyag, UV- és kékfény szűrő réteggel is felvértezték őket. Előbbi a káros napsugaraktól, utóbbi a képernyők által kibocsátott szemnek fárasztó fényektől képes megóvni szemed. Egy igazi prémium látássegítő, amit minden ?pluszos? szeműnek (távollátónak) jó szívvel ajánlunk!

A fényre sötétedő szemüveg igazán stílusos kinézetű, uniszex viselet
Kinek ajánljuk a fényre sötétedő multifokális olvasószemüveget?

mindenkinek, akinek dioptriája +1.00 és +4.00 közé esik
mindenkinek, aki szeretne több távolságba élesen látni
mindenkinek, aki több olvasószemüveget használ, és nem akarja folyton cserélgetni őket
mindenkinek, aki sokat dolgozik számítógép előtt
aki szeretné megtapasztalni a multifokális lencsék minden előnyét
akit zavar a túlzott napsütés, és szívesen kipróbálná a fényre sötétedő változatot
aki nem akar vagyonokat olvasószemüvegre, napszemüvegre költeni
aki egy stílusos, masszív, könnyen használható, elérhető árú olvasószemüveget keres

Mi van a csomagban?

1 db fényre sötétedő multifokális olvasószemüveg (az általad választott dioptriával, melynek számát, a rendelés során a megjegyzés rovatban fogsz tudni megadni)



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Fényre sötétedő multifokális olvasószemüveg kiemelt" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: