Betöltés...

1db porcelán korona ultrahangos fogkő-eltávolítás

Ár: 40.000 Ft

1 db porcelán korona + ultrahangos fogkő-eltávolítás + szájhigéniás tanácsadás
Esztétikus porcelán fogpótlás extra szolgáltatásokkal. 1 év garanciával, Egészségpénztári kártyára is!


PORCELÁN KORONA + ULTRAHANGOS FOGKŐ-ELTÁVOLÍTÁS + SZÁJHIGIÉNÉS TANÁCSADÁS
Mindenki számára elérhető áron, 70.000 Ft helyett most mindössze 40.000Ft-ért EGY SZEMÉLY MAXIMUM 1 FOGAT VÁSÁROLHAT EZEN AZ ÁRON! Az esetleges további koronákat vagy hídtagokat szintén kedvező áron vásárolhatja meg a fogászaton abban az esetben, ha most akciós megrendelést ad le ezen az oldalon.
Ha Önnek fontos az egészsége és maximálisan igényes önmagával szemben, de anyagi lehetőségei behatároltak, ragadja meg ezt a nagyon kedvező alkalmat profi szakemberek segítségével!
Miért fontos időben pótolni a hiányzó fogakat?

Foghiány esetén nem tudjuk megfelelően megrágni a táplálékot, így emésztőrendszerünk fokozott igénybevételnek van kitéve. Ez az állapot előbb-utóbb szervezetünk megbetegedéséhez vezet.
Foghiányok esetén a még meglévő fogak túlterhelődnek, megdőlnek, valamint idő előtti elvesztésükre lehet számítani. Ne várja meg, hogy így legyen!

A kedvezményes kezelési csomag mit tartalmaz?

Teljeskörű fogászati állapotfelmérést
Fogászati problémákra kezelési terv elkészítését
Ultrahangos fogkő-eltávolítást (alsó és felső fogíven)
Szájhigiénés tanácsadást






NE HAGYJA KI! HA SZÜKSÉGÉT ÉRZI, HARAPJON RÁ! ELSZÁMOLHATÓ TÖBB EGÉSZSÉGPÉNZTÁRNÁL ! ( DIMENZIÓ, HONVÉD, K & H , MKB , OTP, PATIKA , TEMPO , ÚJ PILLÉR, VASUTAS )
* * *
EGY SZEMÉLY MAXIMUM 1 FOGAT VÁSÁROLHAT 40.000 FORINT ÁRON! A rendelő Budapesten, Zugló (XIV. kerület) központjában található. Könnyen megközelíthető a Keleti pályaudvartól, közel az Örs vezér térhez és a Bosnyák térhez.
Bejelentkezés előzetes egyeztetés alapján: A BEFIZETÉST KÖVETŐEN TELEFONON lehetséges !
* * *
Az általunk készített a rögzített fogpótlásokra 1 év garanciát adunk. A Garanciális feltételekkel kapcsolatosan személyesen részletesen tájékoztatjuk Önt. Keressen bennünket bizalommal! Üdvözlettel: Supradent
Fontos! A beváltásakor kérjük hozza magával a megrendelői azonosítószámot. "KUPONT" NEM KÜLDÜNK Önnek kell a szolgáltatóval felvenni a kapcsolatot! A pontos cím és a kapcsolattartáshoz szükséges elérhetőségek, a megrendelés után 24h belül e-mailban kapott MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA című értesítőben lesz található! FIZETÉSI FELTÉTELEK:
ELŐRE UTALÁST vagy SZEMÉLYES KÉSZPÉNZ fizetést is lehet választani. FONTOS, Fizetés a megrendeléstől számított 6 napon belül kell, hogy megtörténjen. Ez vonatkozik az átutalásra és a személyes fizetésre egyaránt! Abban az esetben - amennyiben más számára szeretné az akciós szolgáltatást - kérjük, a kedvezményezett nevét legyen szíves feltüntetni a megjegyzés rovatban, a megrendelés folyamán. Várjuk magas szakértelemmel!








Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "1db porcelán korona ultrahangos fogkő-eltávolítás" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: