Betöltés...

Hordozható Körömcsiszoló 35000 Ford./Perc

Ár: 15.190 Ft

Az SG706 Hordozható Újratölthető Körömcsiszoló professzionális eszköz, amely kiválóan alkalmas mind otthoni, mind szalonhasználatra. A 35 000 fordulat/perc maximális fordulatszáma lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan végezze el a körömformázást és -csiszolást, legyen szó természetes vagy mesterséges körmökről.

Főbb jellemzői között szerepel egy beépített, nagy kapacitású 3000 mAh lítium-akkumulátor, amely teljes töltöttség esetén több órán keresztül képes üzemelni, így garantálva a folyamatos munkavégzést. Az intelligens LCD kijelző könnyen olvasható adatokat nyújt a sebességről, forgásirányról és a maradék akkumulátor-kapacitásról, így mindig kézben tarthatja a munkafolyamatokat.

Az egyszerű fordulatszám-szabályozás lehetővé teszi a sebesség precíz beállítását, míg a gép kialakítása alkalmassá teszi mind bal-, mind jobbkezes felhasználók számára. A körömcsiszoló kiemelkedik alacsony zajszintjével és minimális vibrációjával, így a munkavégzés során maximális kényelmet biztosít.

A körömcsiszoló többféle színben érhető el – fehér, halvány rózsaszín, kék, zöld –, amelyek a készlettől függően változhatnak, így mindenki megtalálhatja a stílusához leginkább illő modellt.

A csomag tartalmaz egy körömcsiszoló gépet, töltőt, valamint többféle cserélhető fejet, így biztosítva, hogy minden szükséges eszköz rendelkezésre álljon a precíz és szép manikűr elkészítéséhez. Az SG706 Hordozható Újratölthető Körömcsiszoló tökéletes választás azok számára, akik professzionális minőségű körömápolást szeretnének otthonukban vagy a szalonban.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Hordozható Körömcsiszoló 35000 Ford./Perc" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: