Betöltés...

TrueLife Care Q9 érintésmentes hőmérő (TLCQ9)

Ár: 15.910 Ft

Három üzemmódos érintésmentes hőmérőVége azoknak az időknek, amikor a hőmérőt a hónaljban kellett percekig tartani. A TrueLife Care Q9 érintésmentes hőmérővel könnyedén megmérheti a lázát, ha megfázott vagy influenzás. Egy másodpercen belül 0,2°C pontossággal képes megmérni a hőmérsékletet. A TrueLife Care Q9 három mérési módot kínál, amelyek lehetővé teszik az emberek fülből vagy homlokról végzett, továbbá tárgyak vagy folyadékok pontos hőmérsékletének érintésmentes mérését. A mért értékek színes jelzőfénnyel és hangjelzéssel kiegészítve jelennek meg az LCD-kijelzőn. Kis méreteinek köszönhetően a hőmérő tökéletesen alkalmas utazáshoz, 20 mérési értéket képes megjegyezni, az elem pedig akár 20000 mérésre is elegendő.

Fülből, homlokról és speciális kisgyermek üzemmóddalA TrueLife Care Q9 három hőmérséklet-mérési módot kínál. A hagyományos testhőmérséklet-mérés mellett tárgyak, felületek vagy folyadékok mérésére is alkalmas. Ez megkönnyíti például a bébiétel vagy a tea hőfokának ellenőrzését. A személy testhőmérsékletének mérésekor választhat, hogy fülből vagy homlokról kívánja megmérni a hőmérsékletet. A hőmérő 12 év alatti személyek számára gyermek üzemmóddal is rendelkezik.

Pontos, gyors és kényelmes mérésA TrueLife Care Q9 hőmérővel nem kell sokáig várnia, a gomb megnyomásától számított 1 másodpercen belül megkapja az eredményt. A hőmérő infravörös technológiát használ, és 0,2°C-os pontossággal méri a hőmérsékletet. Az érintésmentes mérés ráadásul higiénikus és kényelmes; elég a hőmérőt a homlok közepére, esetleg a fülbe irányítani, és megnyomni a gombot. Ha meg kell mérnie a baba lázát, nem kell hozzá felébresztenie. A színes jelzőfény lámpa felkapcsolása nélkül is figyelmeztet a megemelkedett hőmérsékletre.

Könnyű kezelhetőség és hosszú üzemidőA hőmérő eleme akár 20000 mérésre elegendő. Bárki képes használni – a méréshez egyetlen gombot kell használni. Közvetlenül a kicsomagolását követően a hőmérő máris kész a használatra. Minden fontos adat az LCD kijelzőn látható. A hőmérő ezen felül modern formatervű, praktikus és utazáshoz is alkalmas. A csomagban talál egy a hőmérőt eltárolására szolgáló huzatot is.

0,2°C pontosságú mérésAz infravörös technológiának köszönhetően a hőmérő nagyon pontos, legfeljebb 0,2°C-os eltérésű hőmérsékletmérésre képes.

Két testhőmérséklet-mérési módA maximális pontosság érdekében a mágneses érzékelőnek köszönhetően mind homlokról, mind fülből mérést is használhat.

Tárgyak és folyadékok hőmérsékletének méréseA hőmérővel 100 °C-ig tárgyak vagy folyadékok hőmérséklete is mérhető. A hőmérő tehát nagyszerű segítség például bébiételek melegítésekor.

Memória 20 mérési eredmény tárolásáraA hőmérő 20 leolvasott értéket képes elmenteni, így könnyen nyomon követhetők a hőmérséklet-változások.

Gyermek üzemmódA hőmérő 12 év alatti felhasználók számára alkalmas üzemmódot kínál. A bekapcsolását a kijelzőn megjelenő baba szimbólum jelzi.

20 000 mérésre elegendő elem üzemidőA hőmérő eleme akár 20 000 egyedi mérésre is elegendő.

Figyelmeztetés hőemelkedésreHa a hőmérő hőemelkedést érzékel, színes háttérvilágítással és a hangjelzéssel figyelmezteti a felhasználót.

Eredmény 1 másodperc alattNem kell sokáig várnia az eredményre, a gomb megnyomásától számított 1 másodpercen belül megtudja az eredményt.

Egyszerű használatA hőmérőt bárki kezelheti - a mérések egy gombnyomással elvégezhetők.

Csendes üzemmódA hőmérőn hangos, vagy alvó kisgyermekek hőmérsékletének mérésére alkalmas csendes méréskísérő üzemmód közül választhat.

Praktikus szövethuzatA hőmérőhöz annak élettartamát meghosszabbító porvédő szövethuzat tartozik.

Színes jelzőfény és háttérvilágítású kijelzőA színes jelzőfénynek és a háttérvilágítású kijelzőnek köszönhetően még sötétben is tudni fog a hőemelkedésről.

Automatikus kikapcsolásAz automatikus kikapcsolás funkciónak köszönhetően nem merülnek le feleslegesen az elemek.

Minősített orvostechnikai eszközA TrueLife Care Q9 hőmérő az orvostechnikai eszközként való besoroláshoz szükséges összes követelménynek megfelel.




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "TrueLife Care Q9 érintésmentes hőmérő (TLCQ9)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: