Betöltés...

Oromed Szónikus Fogkefe 0-3 éves gyermekek számára, Rózsaszín

Ár: 7.590 Ft

A legkisebb gyermekek számára készült, akik most kezdik kalandjukat az első fogmosással. Az Oro-Kids Sonic fogkefe segít gondoskodni kisgyermeke higiéniájáról az első fogaktól kezdve, és lehetővé teszi a megfelelő fogmosási szokások kialakítását is.

0-3 éves gyermekek számára készült. A világító fogkefe fej ösztönzi a gyermekeket a fogmosásra, ami ezáltal szórakoztató tevékenységgé alakul át.
Rezgésekkel és hallható hanghullámokkal működik, amelyek lehetővé teszik a fogak és a köztük lévő hézag alapos tisztítását.
A szónikus kefe pörgős-pulzáló mozgást végez, ami nagyon gyengéd az ínyhez és az érzékenyebb fogakhoz.
Percenként 16 000 mozdulatot végez, ez az optimális sebesség a baba életkorához és érzékeny tejfogaihoz igazodik.

Beépített időzítő
A kefe időzítővel van felszerelve. 30 másodpercenként emlékezteti gyermekét, hogy cserélje ki a fogmosó oldalt, és két perc múlva automatikusan kikapcsol. Az alkalmazott megoldásoknak köszönhetően a gyerekek már kiskoruktól megtanulják a megfelelő fogmosást.

Puha,finom sörték
A fogkefefejek szuper puha sörtékkel rendelkeznek, aminek köszönhetően fogmosás közben az íny akkor sem lesz irritálva, ha a kefe túlságosan megnyomja a fogakat. A sörték puhasága lehetővé teszi az íny finom masszírozását fogmosás közben. A rostok úgy vannak beágyazva, hogy biztosítsák a maximális szájhigiéniát.

Biztonság
Számunkra a legkisebbek jóléte a legfontosabb, ezért a Sonic fogkefe teljes mértékben barátságos, veszélyes anyagoktól mentes anyagokból készül.

A csomag tartalma:
- 1 db fogkefe
- 2 db cserélhető fogkefe fej (0-3 éves korig)

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Oromed Szónikus Fogkefe 0-3 éves gyermekek számára, Rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: