Betöltés...

Arckrém zöld tea kivonattal (organikus) és hialuronsavval, Envisha, 50g

Ár: 11.144 Ft

Keltse életre bőrét organikus zöld tea kivonatot és hialuronsavat tartalmazó arckrémmel, amely a bőrápolás kincsesbányája. Ez a fejlett formula ötvözi az organikus zöld tea kivonat revitalizáló előnyeit a hialuronsav hidratáló erejével, hogy teljes bőrápolási élményt nyújtson.
Bio zöld tea kivonat:
Antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, az organikus zöld tea kivonat védi a bőrt a szabad gyökök ellen és segít csökkenteni a gyulladást. Arcbőre frissességtől és vitalitástól fog ragyogni.
Hialuronsav:
A vízmegtartó képességéről ismert hialuronsav mélyen hidratálja a bőrt, bársonyos és sima megjelenést kölcsönözve neki. Csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, így a bőr friss és revitalizált marad.
Előnyök köre:
Intenzív hidratálás:
A gazdag formula intenzív hidratálást biztosít, minden bőrtípusra alkalmas. A bőr puhasággal és kényelemmel fog reagálni.
A bőr textúrájának simítása és javítása:
A krém mélyen hat, hogy kisimítsa a bőr felületét, puhává és egyenletessé téve azt. A láthatóan kisebb pórusok és a továbbfejlesztett textúra azok az eredmények, amelyeket idővel észre fog venni.
Megvilágítás és ragyogás:
A zöld tea kivonat revitalizálja az arcszínt, fényes és ragyogó megjelenést kölcsönözve neki. Fedezze fel a ragyogó bőr titkát minden alkalmazással.
Add hozzá az organikus zöld tea kivonatot és hialuronsavat tartalmazó arckrémet a napi rutinodhoz, hogy megtapasztald a kiváló ápolást és újra felfedezd bőröd természetes szépségét. Változtassa arcbőrét szépségművészeti alkotássá!

Így használd:

A krém használata előtt tisztítsa meg a bőrt.
Az ujjhegyével vigye fel az arc több pontjára.
Masszírozza, amíg a krém teljesen felszívódik a bőrbe.
Kész!


MEGJEGYZÉS: Gyermekektől elzárva tartandó. Csak külső használatra!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Arckrém zöld tea kivonattal (organikus) és hialuronsavval, Envisha, 50g" című hirdetést látja. (fent)