Betöltés...

Concept Perfect Skin Pro Anti Age IL5020 IPL Szőrtelenítő

Ár: 186.820 Ft

A Concept IL5020 Perfect Skin Pro IPL epilátor többfunkciós használatot kínál minden korosztály számára. Négy fő tartozékkal van felszerelve epiláláshoz, bőrfiatalításhoz, pattanások eltávolításához és bőrnyugtatáshoz, valamint két mágneses tartozékkal a kisebb területeken való használathoz. Rendszeres használatával nemcsak tökéletesen sima, szőrtelen testet, hanem fiatalos megjelenést és gyönyörűen megtisztított bőrt is kap. Adjon magának professzionális, szalonszerű bőrápolást, bármikor, otthonában, kényelmesen.

Ennek a modellnek nagy előnye a lámpa elhelyezése az egyes kupakokban. Az egyes lámpák élettartama eléri az 500.000 fényimpulzust, azaz összesen 1,5 millió villanás (epilálás, akne és fiatalító sapka). A legtöbb villanófényt biztosan a szőrtelenítés során fogja használni. Ha betartja a kezelések közötti ajánlott időközöket, és rendszeresen epilálja a leggyakoribb területeket (lábak, hónalj és bikinivonal), a fényimpulzusok egy életen át tartanak. Ezek átlagos számítások, amelyek egy női tesztcsoport eredményein alapulnak (M-es méret, magasság kb. 165 cm, súly kb. 60 kg). Szükség esetén minden egyes kupak kicserélhető anélkül, hogy új készülékbe kellene beruházni.

 Az IL5020 IPL epilátor maximális mozgásszabadságot biztosít. Kábel nélkül is használható, amit különösen utazáskor fog értékelni. Teljesen feltöltött akkumulátorral az epilátor a legalacsonyabb fokozaton akár 1350 villanást, a legmagasabb fokozaton pedig akár 500 villanást is végezhet. Ha kezelés közben kifogyna, egyszerűen csatlakoztassa, és folytathatja a kezelést.

Sima, szőrtelen bőrre vágyik? A Concept IL5020 Perfect Skin Pro IPL epilátorral ezt otthonában, kényelmesen elérheti. Intenzív impulzusfény (IPL) technológiát használ, amely világszerte több mint 15 éves klinikai tesztelésen esett át. Ez a tudományosan bizonyított technológia gyors és tartós eredményeket biztosít. Az epilálás során az intenzív, pulzáló fény villanásai a bőr felszíne alá hatolnak, ahol a szőrzet sötét pigmentjére hatnak. Ez a hőhatás hatékonyan és fájdalommentesen pusztítja el a hajat a gyökerektől kezdve, és megakadályozza a visszanövést. Rendszeres és helyes használat mellett akár hónapokig sima bőrt érhet el.

Az epilálós sapka alkalmas a szőrzet eltávolítására az egész testről. Két módot használhat. A Gliss üzemmód alkalmas nagyobb területek, például lábak, karok, mellkas, hát stb. epilálására. Az epilátor folyamatos villanásokat bocsát ki egymás után a gyorsabb és simább epilálás érdekében. A precíziós üzemmód alkalmas a szőr eltávolítására a legnehezebben elérhető és legérzékenyebb területekről, mint például az arc, hónalj, bikini terület stb. A készülék az impulzuskioldó gomb megnyomásával egyszeri impulzusokat bocsát ki. Ebben az üzemmódban javasoljuk további mágneses tartozékok használatát (arc + bikini), amelyekkel a kívánt terület pontosabban megcélozható.

A pattanások eltávolítására szolgáló sapka gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású. Alkalmas a foltok és kisebb pattanások eltávolítására. Ez az úgynevezett fényterápia, amely a bőrgyógyászati kezelés gyakori része. Nyílt sebeken történő alkalmazása azonban nem ajánlott. A kezelés előtt tisztítsa meg a bőrt, és mindig válassza a legalacsonyabb intenzitást: 1. Soha ne küldjön 3-nál több villanást ugyanarra a pontra.

A bőrfiatalító sapka javítja a bőr textúráját és egységesíti a bőr tónusát. A hőkezelés helyreállítja a kollagénképződést, csökkenti a ráncok, bizonyos típusú pigmentfoltok és finom erek megjelenését. A bőr feszes, rugalmas és friss. Ne használja nem hormonális eredetű pigmentfoltokon és nyílt sebeken. A kezelést 3 naponta tiszta bőrön végezze el, és a legalacsonyabb, 1. intenzitással. Soha ne küldjön 3-nál több villanást ugyanarra a helyre.

Az IPL epilátorral történő epilálás után utolsó kezelésként javasoljuk a nyugtató sapka használatát. A kezelés során kellemesen hűsíti és nyugtatja a bőrt.

A Concept IL5020 IPL epilátor nagy előnye az alapcsomagban található praktikus bőrtáska. Kiváló minőségének és tartósságának köszönhetően nemcsak otthon, hanem utazáskor is biztosítja az epilátor és tartozékai biztonságos és ugyanakkor stílusos tárolását.

Az IPL epilátorral történő epilálás a leghatékonyabb a világosabb bőrűeknél és a sötétebb pigmentet tartalmazó, sötétebb szőrszálaknál, így a szőrtelenítés hatékonyabb. Minél világosabb a szőrzet és minél sötétebb a bőrtípus, annál kevésbé hatékony az IPL epilátor.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Concept Perfect Skin Pro Anti Age IL5020 IPL Szőrtelenítő" című hirdetést látja. (fent)