Betöltés...

Digitális pulzoximéter gyerekeknek

Ár: 12.102 Ft

A CREATIVE MEDICAL PC-60D2 modell pulzoximéter egy nem invazív, innovatív, pontos orvosi eszköz, amely méri a perifériás vér oxigénkoncentrációját (SpO2 ), pulzusszámát és perfúziós indexét. Ez a készülék ideális gyermekgyógyászati használatra is.
Ajánlás: csak orvosi CE-tanúsítvánnyal rendelkező pulzoximétereket vásároljon, amelyek fő előnye az oxigénkoncentráció és az impulzus helyes mérése.
Ebben a tekintetben ellenőrizheti, hogy a dobozon található CE-jelöléshez tartozik-e a tanúsító szerv 4 számjegyű száma, vagy kérheti az eladót, hogy adja meg Önnek az Egészségügyi Minisztérium (NAMMD) jóváhagyását, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a gyártó megfelel-e a minőségi előírásoknak, és hogy a pulzoximéterek jogosultak jogszerűen értékesíteni a román piacon.
Jellemzők:

Ideális kialakítás gyermekgyógyászati felhasználásra
3-14 éves gyermekek számára alkalmas, ujjátmérőjük 8 és 12 mm között van
A mérés gyors és pontos, és infravörös sugarak kibocsátásával és fogadásával érhető el
CE tanúsítás 2a osztályú orvostechnikai eszközként
A termék alkalmas családok, kórházak (beleértve a belgyógyász / sebész, gyermekorvos stb. Klinikai alkalmazását), szociális orvosi szervezetek stb. Számára.
2 színű OLED kijelző: az adatok tiszta megjelenítéséhez
Többirányú forgó kijelző képernyő - 4 megjelenítési mód
riasztással ellátva: a felhasználó beállíthatja (impulzusintervallum túllépése, SpO2 intervallum túllépése), és ha a mért értékek meghaladják a beállított paramétereket, hangjelzés jelenik meg
automatikusan kikapcsol, ha 5 másodpercnél hosszabb ideig nem használja
Egy kezelőgomb
Könnyen használható: Helyezze az egyik ujját a pulzoximéter gumilyukába (a lehető legnagyobb területre) úgy, hogy a köröm felülete felfelé mutasson, majd engedje el a csipeszt. Nyomja meg a bekapcsológombot, és az impulzus-oximéter működőképes állapotba lép
üzemi hőmérséklet: 5°C és 40°C között
használati páratartalom: 30% ~ 80%;
légköri nyomás: 70kPa ~ 106kPa
Tömeg: 60 gramm (elemek nélkül)
tápegység: 2 x AAA elem (mellékelve)
anyaga: ABS műanyag.
Figyelem! A színek eltérőek. Nem tudjuk garantálni a színválasztást.

Megjelenítési jellemzők:

SpO2 érték megjelenítése
Pulzusszám megjelenítése
akkumulátor jelző
Plesztimogram
infúziós index

Műszaki adatok:

SpO2 mérési tartományok: 35%-100%
Pontosság ±3% - 70% ~ 100%
Felbontás: ±1% 
Pulzustartomány: 30 bpm~240 bpm
Pontosság ±2 ütés/perc vagy ±2% 
infúziós index tartomány 0 – 20%

A csomag tartalma:

pulzoximéter x 1 db
textil kábel x 1 db
Felhasználói kézikönyv

Termék méret: 6 x 3,9 x 3,2 cm 
Garancia: 12 hónap 
Figyelem! Ez a termék orvostechnikai eszköz, és nem tartozik az O.U.G. 34/2014 3. cikk (3) bekezdésének b) pontja hatálya alá a termékek visszaküldésére vonatkozóan. Olvassa el figyelmesen a használati utasítást. A készülék csak a használati utasításban feltüntetett célra használható.  Az orvosi termékek nem játékok. A készüléket gyakorlati használatra tervezték, de nem helyettesítheti az orvosi konzultációt.  A pulzoximéter NEM diagnosztikai célokra szolgál. Ha rendellenes értékek jelennek meg, kérjük, menjen a kórházba további vizsgálatra. Hahosszabb ideig tartó használat során kellemetlen érzést vagy fájdalmat érez az ujjában, kérjük, azonnal távolítsa el a pulzoximétert, hogy elkerülje az ujja sérülését. Ne használjon pulzoximétert MRI vagy CT környezetben. Soha ne használjon súroló tisztítószereket, például acélgyapotot vagy fémlakkot.  Ne engedje, hogy folyadék kerüljön a termékbe,  és ne merítse a készülék részeit semmilyen folyadékba. Tisztításkor ne öntsön folyadékot a készülékre.  Tilos a terméket közvetlenül napfénynek, vegyszereknek vagy magas hőmérsékletnek kitenni. Az SpO2 méréseket hátrányosan befolyásolhatja erős környezeti fény.  Szükség esetén fedje le az érzékelő területét, hogy megvédje a napfénytől  (például sebészeti törülközővel). Ne használja a berendezést azonnal, miután meleg környezetből meleg, párás helyre helyezte. ROBBANÁSVESZÉLY - Ne használja a pulzoximétert gyúlékony légkörben. Az elemeket ki kell venni a rekeszből, ha a készüléket hosszú ideig nem használja. 

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Digitális pulzoximéter gyerekeknek" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: