Betöltés...

NUMBUZIN No.5 Vitamin-Niacinamide Concentrated Korongok (70db)

Ár: 14.375 Ft



Világosító hatás. A glutation és a vitaminok szinergiájából adódó antioxidáns hatás, valamint az 5% niacinamid tartalom segíti a foltok halványítását.
PHA-t és LHA-t tartalmaz, amelyek segítenek eltávolítani a nyomokat vagy hegeket.
Gyártási hely: Koreai Köztársaság Nettó tömeg: 180ml
Összetevők: Water, Niacinamide (50,000 ppm), Dipropylene Glycol, Glycerin, Propanediol, Butylene Glycol, Hydroxyethyl Urea, Diethoxyethyl Succinate, Hydroxyacetophenone, Caprylyl Glycol, Polyglyceryl-10 Laurate, Betaine, Panthenol (750 ppm), Ethylhexylglycerin, Gluconolactone, Sodium Polyacrylate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sodium Citrate, Citric Acid, Maltodextrin, 1,2-Hexanediol, Gardenia Florida Fruit Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Sodium Hyaluronate, Ascorbic Acid, Pantolactone, Tocopherol, Capryloyl Salicylic Acid, Tranexamic Acid, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Ascorbyl Glucoside, Ubiquinone, Hydrogenated Lecithin, Magnesium Chloride, Ethanol, Glutathione, Polysorbate 80, Calcium Gluconate, Pyridoxine HCl, BHT, Yeast Extract, Cyanocobalamin, Disodium EDTA

Hogyan kell használni (mint arcmaszk): Nyissa ki a dobozt és a csipesz segítségével vegyen ki egy korongot, majd zárja vissza a dobozt. Helyezze a korongokat azokra a területekre ahol ápolásra van szükség. Hagyja a korongokat az arcán 3-5 percig. Az arcán maradt esszenciát masszírozza be a bőrébe.

Hogyan kell használni (mint arctonik): Nyissa ki a dobozt és a csipesz segítségével vegyen ki egy korongot, majd zárja vissza a dobozt. Törölje át az arcát a koronggal.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "NUMBUZIN No.5 Vitamin-Niacinamide Concentrated Korongok (70db)" című hirdetést látja. (fent)