Betöltés...

L'affair Agora 100 ml Unisex EDP Dubai Parfüm

Ár: 19.990 Ft

A L’affair Agora African Safari 100ml Unisex EDP a sejtelmes elegancia illata. Egy olyan gazdag parfüm kompozíció amiben a fűszeresség és az érzékiség kiemeli a tömeg illatok unalmából. A magyar parfüm piacon már találkozhattunk két éve a L’affair Dubai – i parfümgyár két illatával. A Maison Rouge EDP és a Supreme EDP parfümjeik bombaként robbantak be és fantasztikus népszerűségre tettek szert a minőségi illatok szerelmesei között. A L’affair Agora African Safari 100ml Unisex EDP elhozza a keleti eleganciát, Dubai gazdag misztikumát. Olyan lenyűgöző illat élményt nyújt amit mindenki szeretne megszerezni a környezetében.

A L’affair Agora African Safari 100ml Unisex EDP illat háromszöge meleg és bőrös parfüm összetevőket rejt. Fej Illatában a Bergamott friss és citrusos nyitánnyal érkezik ami beleszalad a Kardamon fás, fűszeres érzéki ölelésébe. Ezt az idillt a Sáfrány keserédes, puha, földes és bőrszerű akkordjai teszik ellenállhatatlanná Dubai, arab Unisex parfümünket. Az Agora African Safari első pillanataiban már elkápráztatja orrunkat. A leszáradás után L’affair Agora African Safari 100ml Unisex EDP -nk közepében a Szív illatban a Római Kömény meleg és pézsmás fűszerei kezdenek ölelkezésbe a Gólyaorr azaz a muskátli félék friss akkordjaival. Tovább fejlődik parfümünk közepe a fás Pacsuli és az Oud, Agárfa krémes bódító fúziójával. Alap Illatában a Pézsma fás a Vetiverfű eső áztatta erdő illatjegyei keverednek L’affair Agora African Safari 100ml Unisex parfümünk lecsengésében. Utolsó dobbanásként a Bőr egyedisége a suszter műhelyek semmihez sem hasonlítható melegségével zárja az illat orgiánkat. Ezt a Dubaiban gyártott parfümöt Memo African Leather illatjegyei inspiráltak. Az illat annyira egyedi, hogy viselőjét mindenhol megfogják jegyezni és utat engednek neki, hogy követni tudják az őt körülvevő illataurát.

A L’affair Agora African Safari 100ml Unisex EDP megrendelhető akár másnapra a DPD futárral 100 – 5ml kiszerelésben. Kipróbálható üzletünkben 1196. Budapest Nádasdy u.40. H-P 8-16h –ig. Telefonon Póczos Andor illat szakértőnk segít Önnek ha személyre szabott parfümöt szeretne – +36307975656. Élvezze a L’affair parfümház kiemelkedő Dubai illatait és fogadja az elismeréseket amiket kapni fog azoktól akik belépnek az illat aurájába. Használja ki az illataink remek Ár/Érték arányát és legyen pár illata a sorozatból ami meghatározza a munka a szabadidő és az elegáns megjelenés magabiztosságát.

Fejillat – Bergamott – Sáfrány – Kardamom

Szívillat – Római Kömény – Gólyaorr – Pacsuli – Agárfa

Alapillat – Pézsma – Vetiverfű – Bőr

Az illat fajtája – Bőrös, melengető parfüm különlegesség

Inspiratív illat – Memo African Leather jellegű illatjegyei

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "L'affair Agora 100 ml Unisex EDP Dubai Parfüm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: