Betöltés...

Prada - Candy 80 ml teszter

Ár: 31.870 Ft

A Prada divatcéget, mely luxustermékeivel évtizedek óta a legigényesebb réteg igényeit elégíti ki, hűvös, néha provokatív, ám megkérdőjelezhetetlenül magas minőség jellemzi. Az olasz divatház számos sikeres illatkreációt is magáénak tudhat.

A 2011-ben kiadott Prada Candy női illat bizonyos szempontból formabontó. Az érzékien vonzó, csábító illat nélkülözi azt a hűvös visszafogottságot, ami jellemzi a márkát. Különlegességének egyik titka, hogy a merész illat a játékossága mellett mégis elegáns tudott maradni. Már az alapillatot meghatározó édes karamellnek, a vaníliának és a mandulának is nehéz ellenállni, a kész kompozíciónak pedig lehetetlen. Az orientális illatot a fás-keleties akkordok és a fűszeres jegyek teszik vibrálóan élővé, izgalmassá. Bergamottal kiegészült, gyümölcsös jegyek is fellelhetők a különleges kompozícióban, mely kétségkívül a mai, modern nő illata. A csábítóan édes, tökéletesre hangolt parfüm Daniela Andrier munkája.

Az elegancia és a játékosság kombinációja a csomagoláson is visszaköszön. Az arany és a rózsaszín színvilág kiválóan illik a különleges illathoz.

 

Illatcsalád: orientális-vanília

Típus: eau de parfum

Összetétel: karamell, pézsma, vanília, karamell, mandula, benzoin

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Prada - Candy 80 ml teszter" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések