Betöltés...

Versace - Versense 100 ml

Ár: 32.270 Ft

Versace Versense Eau de Toilette női

Az 1978-ban Milánóban alapított, a ragyogóan tehetséges, excentrikus designer, Gianni Versace nevével fémjelzett Versace divatház hamar magára vonta a divatszakma és a vásárlóközönség figyelmét is. A Versace-ház kollekciói egyaránt magában hordozzák az excentrikus mester sajátos ízlésvilágát és a hamisítatlan olasz divat stílusos, letisztult jegyeit. A divatház által kiadott kompozíciókra mindez igaz, a Versace illatok kivétel nélkül stílusosak, egyediek és vonzóak.

A Versace Versense Eau de Toilette női illat is különleges élményt nyújt. A Versense egy természet ihlette fás kompozíció. Könnyed, üde, mégis inspirálóan hat, olyan, akár egy könnyed, színes virágcsokor. A modern illatot a Földközi-tenger és az azt övező csodálatos táj tavaszi szépsége, a természet ébredése inspirálta. Az ihletet adó kompozíció mámorító, frissítő és egyben nagyon vonzó. Az energikus illat a szabadságot, a természetet szerető, modern és magabiztos hölgyek illata.

Az illat összetétele

A mámorító frissesség és a mediterrán illatok elegye már az illat kezdésében is felfedezhető. Aromás körte és friss citrusok gyümölcsös illata vegyül a különleges jegyeket adó füge édeskés illatával. A szívjegyben fehér virágok bódító akkordjai vannak jelen. Nárcisz, jázmin és liliom köszön be, a csodás kompozíciót némi fűszeres kardamon festi meg. Az illat zárása egyrészről selymességet ad a szantálfa, és a cédrus jegyei által, míg a pézsma érzékien vonzóvá teszi a kompozíciót.

Az illat története

A mediterrán tavasz által ihletett, szépen megkomponált illatot fényűző és a megszokott Versace szimbólumokkal ellátott áttetsző üvegben kínálja a divatház. A 2009-ben kiadott kompozícióról a divatház vezetője Donatella Versace a következőképpen nyilatkozott:

 "A Versense egy kifinomult, modern parfüm, mely a mediterrán elemeket elegyíti a Versace által megálmodott nőideál lebilincselő érzékiségével. A Versense hitelesen jeleníti meg mindazokat az illatokat, melyeket kedvelek és a szívembe zártam."

A Versense sikeres reklámkampányához a neves divatfotóst Michelangelo di Battista-t kérte fel az olasz divatház, míg a parfüm arcának a különleges szépségű, szőke modellt Toni Garrn-t választották.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Versace - Versense 100 ml" című hirdetést látja. (fent)