Betöltés...

Yves Saint-Laurent - Black Opium 50 ml teszter

Ár: 32.970 Ft

Franciaország számtalan tehetséges divattervezőt adott a világnak, akik a ruhakollekciókon túl számos illat megkomponálásával ajándékoztak meg minket. Az Yves Saint-Laurent – Black Opium női illat is különleges, az orientális-fűszeres illat, a fiatal korosztályt célozza meg. A hűvösebb hónapokon, leginkább esti viseletre ajánlott fiatalos és hatásos kompozíció életigenlő, magabiztos hölgyek illata, a különleges parfüm nem titkolt célja a csábítás.

 

Az illat összetétele

Az Eau de Parfum első lépésben a körte és a rózsaszín bors finom jegyeinek keveredésével és a narancsvirág kellemes virágosságával lep meg minket. A szívjegyben a csábító jázmin és a markáns kávé fúziója dominál, míg az alapjegyeket a cédrus, az édes vanília, valamint a pacsuli jellegzetes akkordjai mélyítik el, teszik teljessé a szépen megkomponált illatot.



Az illat története

Az illat elődje az ikonikus, a maga idejében némiképp megosztó, igen népszerű 1984-ben kiadott Opium volt. A YSL Black Opium 2014-ben négy híres parfümőr Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Olivier Cresp és Honorine Blanc együttműködése nyomán jött létre. Az illat reklámarca a híres színésznő Zoe Kravitz lett, akinek különleges, egzotikus megjelenése, egyedi szépsége, fiatalos energiái biztosítékot jelentenek a megcélzott célcsoport elérésére.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Yves Saint-Laurent - Black Opium 50 ml teszter" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: