Betöltés...

Dr.Spiller Kollagén Aqua Plus nappali krém 50ml

Ár: 15.599 Ft

Zsíros bőr esetén nappali védőkrém, száraz bőrnél alapozókrém.


A Collagen Aqua Plus egy könnyű emulzió, amely hosszú ideig hidratálja és táplálja a bőrt. A tengeri kollagénnek köszönhetően megmarad a bőr természetes nedvességtartalma, kompenzálják a meglévő nedvességhiányt és hatékonyan ellensúlyozzák a rugalmasság elvesztését.


Kollagén az erős szöveti szerkezetért

A kollagén a leggyakoribb fehérje az emberi szervezetben, és így nélkülözhetetlen a szövetek szerkezetében. Azonban a bőr saját termelése az évek során csökken, és megjelennek az első vonalak és ráncok. Különösen a stabil kötőszövet tekintetében a kollagén döntő szerepet játszik, és biztosítja a bőr simaságát, a szilárd kontúrokat és a nagy rugalmasságot.


A benne lévő tengeri kollagén serkenti a bőr saját kollagéntermelését, valamint a bőr fontos regenerációs folyamatait. Ugyanakkor erősíti és támogatja a kötőszövet természetes szálhálózatát, növeli a nedvességmegkötő képességet, és így megőrzi a bőr fiatalos rugalmasságát és rugalmasságát. A kollagén hatásai szintén előnyösek az irritált bőr számára. A finom, félig folyékony emulzió ideális még kombinált bőrre és zsíros bőrre is, és sminkalapként is használható. Hatóanyag-fokozóként a Collagen Aqua Plus ideális a Hydro Collagen Krémmel vagy a Kollagén krémmel kombinálva - a fiatalos rugalmasság megőrzése érdekében.


Használata: Gondoskodjon az arcról, nyakról és a dekoltázsról a Collagen Aqua Plus segítségével reggel és este a tisztítás után, majd reggel alkalmazza a Hydro Collagen Krémet és este a Kollagén krémet.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Dr.Spiller Kollagén Aqua Plus nappali krém 50ml" című hirdetést látja. (fent)