Betöltés...

Dr. Spiller Q10 Qxygen-komplex krém light 50ml

Ár: 32.500 Ft

Könnyű nappali krém, mely véd az irritációs problémákkal szemben és az idő előtti öregedéstől.


A fáradt bőr erős energiaszolgáltatója: Q10 oxigén komplex fény. A könnyű változat ideális kombinált bőrre és a meleg évszakban dehidratált bőrre is. A Q10 hatóanyag megakadályozza a stresszel kapcsolatos bőr öregedését, míg az aktiváló oxigénhordozó és a nyugtató aloe vera fiatalos arcszínt tart fenn.


Új erő az oxigénnek köszönhetően

A benne lévő oxigénhordozó növeli a bőr oxigéntartalmát és ezáltal teljesítményét. Az eredmény: felfrissült és újjáélesztett arcszín látható öregedésgátló hatással. A Calmify Compound – a ballonszőlő, a kígyófej és a napraforgómagolaj 3 fázisú növényi ereje – fenntartható módon harmonizálja és erősíti az irritált bőrt. A bőrpír és az irritáció gyorsan enyhül, és a bőr ellenállása hosszú távon fokozódik az omega-3 zsírsavaknak köszönhetően. A további antioxidáns hatás taszítja a szabad gyököket, és így hatékonyan megakadályozza a bőr korai öregedését.


Védi és hidratálja

Az öregedés során a bőr saját Q10 tartalma folyamatosan csökken. Az eredmény tükröződik a mély ráncok és vonalak kialakulásában. Az élesztősejtekből nyert Q10-et tartalmazó készlet ellensúlyozza ezt a folyamatot azáltal, hogy biztosítja a sejtek természetes energia-anyagcseréjét és támogatja az immunrendszert. A bőr védve van a stressztől és a fény által kiváltott bőröregedéstől. A hialuronsav – az egyik legintenzívebb hidratáló – megvédi a bőrt a nedvességveszteségtől azáltal, hogy megbízhatóan tárolja az értékes nedvességet a bőr felső rétegeiben. A szárazság ráncai láthatóan kisimulnak, és az arcszín egyenletesnek és frissnek tűnik. Az aloe vera levéllé alapvető tápanyagokkal látja el a bőrt és elősegíti a sejtek regenerálódását. A savköpeny erősítésével a bőr jobban képes elhárítani a szennyeződéseket és a szabad gyököket. A tartalmazott E-vitamin további gyöktisztítószerként működik. Az avokádó és a napraforgómagolaj nedvességmegőrző hatású és tiszta rugalmasságot biztosít.


Hatóanyagok

Oxigénhordozó, Calmify Compound, Q10, aloe vera levéllé, hialuronsav, avokádóolaj, E-vitamin, napraforgómagolaj


Hatóanyag:



Q10 koenzim


Ajánlott bőrtípus:



Érett bőr,
Érzékeny,
Idősődő,
Száraz


Funkció:



Energetizálás,
Feszesítés,
Hidratálás,
Nedvességmegőrzés,
Ránctalanítás,
Sejtregenerálás,
Vitalizálás


Összetétel:



Alkoholmentes,
Állatokon nem tesztelt,
Allergén illatanyagmentes,
SLS mentes




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Dr. Spiller Q10 Qxygen-komplex krém light 50ml" című hirdetést látja. (fent)