Betöltés...

Dolce & Gabbana - Light Blue 100 ml teszter

Ár: 25.950 Ft

Végtelen kék ég, napsütötte tengerpart, pezsgő éjszakai élet - A Light Blue mediterrán életstílus érzékiségét idézi meg. Mi az a teszter? A teszterek illat intenzitásban megegyeznek a "normál" illattal, csak csomagolásukban térnek el attól. Általában egyszerű, márkajelzések és celofán nélküli dobozban vannak. A szórófejről gyakran a kupak is hiányzik. Ajándékba nem ajánljuk, de saját használatra gazdaságos megoldás lehet.

A Dolce Gabbana - Light Blue Eau de Toilette egy igazi mediterrán hangulatot idéző, friss női illat az ikonikus, luxus termékeiről híres olasz divatháztól.

A közel 20 éves múltra visszatekintő parfüm a szicíliai naplementében töltött tengerparti séták eszményét eleveníti meg.

Aki szereti a citrusos, gyümölcsös és üde illatokat, bizonyára kedvelni fogja ezt a valódi klasszikus, nyári illatot.

Összetétele: Fejjegyében citrom, harangvirág, cédrus és zöld alma. Szívjegyében jázmin, bambusz és fehér rózsa. Végül alapjegyében visszatér a cédrus és borostyán. Rendeld meg a Dolce Gabbana Light Blue női parfümöt webshopunkból, és illatozz a magabiztos és energikus nők egyik kedvencében - egy teljes napon (és éjszakán) át!

TESTER Termék! - Mit jelent ez?

A teszter fő jellemzői:

Az általunk forgalmazott teszterek bontatlanok, nem voltak soha használatban, tartalma és üvege teljes mértéken megegyezik az u.n. original termékével, nagy részének nincs védőkupakja (nem szórófej: kupak!) csomagolása egyszerű kartondoboz, többnyire celofán nélkül, illatintenzitásuk 100%-ban megegyezik az original termékkel. Alkalomra, ajándékba nem ajánljuk, mert a külső csomagolása nem elegáns, úgy mint az original terméké! Minőségükre a garancia, hogy tíz vásárlóból legalább öten ezt választják!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Dolce & Gabbana - Light Blue 100 ml teszter" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: