Betöltés...

skIN by Yamuna tengeri iszapos tisztító maszk 80g

Ár: 2.800 Ft


A TITKA, AMIÉRT IMÁDJÁK A VÁSÁRLÓINK:


könnyen elkészíthető 
nem tartalmaz tartósítószert
lágyítja, puhává teszi a bőrt
kiválóan kitisztítja a pórusokat, eltávolítja a szennyeződéseket
bársonyos tapintású lesz tőle az arcunk
állatokon nem teszteltük
Milyen bőrtípusra ajánljuk?


- Elsősorban zsíros, pattanásos bőrre, de bármely típusra alkalmazható.






Külsőleg alkalmazandó! Ügyeljen rá, hogy szembe, szájba ne kerüljön! Ha a termék véletlenül a szembe kerül folyó vízzel öblítse ki! Csak tiszta, sérülésmentes bőrre használja! Gyermekek elől elzárva tartandó! Tárolás száraz, hűvös, fénytő védett helyen! 


Az összetevők listája változhat, minden esetben a termék címkéjén lévő összetevő listát vegye figyelembe.


Használati és kezelési útmutatónkat itt tekintheti meg: yamuna.hu/hasznalatiutmutato 





 


Összetevők/INCI


Solum Diatomeae, Calcium Sulfate Hydrate, Algin, Maris Limus Extract, Tetrasodium Pyrophosphate, Xanthan Gum, CI 77499, Citrus Limon Peel Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Magnesium Oxide, Limonene, Citral, Linalool


 


Hogyan készítsd el?


A porhoz adj hozzá annyi kézmeleg vizet, hogy egy jó kenhető gélt kapj. Arcmaszk készítéséhez 8 gramm (kb. 2 púpozott teáskanál) por és 24 gramm (24 ml) langyos víz szükséges. Ha többet vagy kevesebbet készítesz, akkor is a megadott por/víz arányt kell betartanod a megfelelő állag elérése érdekében. Miután a porhoz hozzá adtad a vizet, gyors mozdulatokkal simára, csomómentesre kell keverni. Ajánlott a port még a víz hozzáadása előtt önmagában is megkeverni, hogy az esetleg összetapadt szemcsék szétváljanak


Így alkalmazd:


Tengeri iszapos maszkunk használatának a titka a rendszeres,  heti 1-2 alkalom beépítése a mindennapos arcápolási rutinod részeként.


 



lépés: letisztítás, smink eltávolítása a Hidratáló arctejjel
lépés: tonizálás Alkoholmentes zsályás tonikkal
lépés: pormaszkunkat az elkészítés után lehető leghamarabb vigyük fel vastag rétegben a megtisztított arcbőrre, majd hagyjuk száradni 10-12 percig, ezután a maszk könnyen lehúzható. 
lépés: hidratálás a bőrtípusodnak megfelelő arckrémmel



+1 tipp: hetente egyszer érdemes eltávolítani bőrünkről az elhalt hámsejteket a Gyümölcssavas peelinggel. 


Ha betartod a tanácsainkat, akkor szuper összetevők ellátott pormaszkunk és a hidratáló arckrémjeink megfelelően fogják kifejteni csodás hatásukat az arcodon. 



YAMUNA, A MAGYAR KOZMETIKUM!



A 100%-ban magyar tulajdonú, kaposvári székhelyű manufaktúra története 2002-ben egy kis somogyi faluban, Somogyvámoson kezdődött. A természet szeretete és vállalkozási kedve Kajtár Zsolt alapítót arra sarkallta, hogy a múltba visszanyúlva, régi receptek után kutatva illatos, növényi alapanyagokból szappanokat készítsen. Ezek az illatos és habzó csodák azonnal óriási sikert arattak és receptúrájukat a mai napig használjuk. Környezetünk védelme, a természet szeretete a mai napig a legfontosabb szempontok számunkra a szépségápolásban.


Már közel 20 éve termékeink fejlesztésénél a modern hatóanyagok és a gyógynövények kombinációjára fektetjük a legnagyobb hangsúlyt. Termékportfóliónk a kezdeti 5 féle szappan után napjainkra több, mint 300 termékre bővült. Mára elmondhatjuk, hogy az emberi test szinte minden területére van saját gyártású, szépségápolási termékünk.


A Yamuna elkötelezett a fenntartható fejlődés támogatásában. Napjainkban a cég már közel 50 főt foglalkoztat a legmodernebb elvárásoknak megfelelő, környezetkímélő, zöld energiát felhasználó kaposvári üzemükben.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "skIN by Yamuna tengeri iszapos tisztító maszk 80g" című hirdetést látja. (fent)