Betöltés...

Hydas mosható inkontinencia női bugyi betéttel, S/M

Ár: 7.000 Ft

A vizeletvesztés ma már egyre több ember mindennapos problémája, amit nagyon sokan szeretnének eltitkolni. A nemkívánatos vizeletcseppek nemcsak az idősebb hölgyeknél fordulhatnak elő, hanem sportolás, szülés után. tüsszentés, köhögés vagy akár nevetés során is jelentkezhetnek. Az intim betét használata még pár csepp vizelet esetén sem ajánlott, mert más a fajsúlya. Helyette használja a többször is mosható, ennélfogva környezetbarát inkontinencia női bugyit.


A német, leginkább prémium minőséget gyártó cég, a Hydas (Hygiene-Damen-Slip GmbH; innen a név) már több mint 50 éve gyárt inkontinencia termékeket. A Hydas mosható inkontinencia női bugyi egyedülálló megoldás a betétek és pelenkák világában, hiszen nagyon sokszor mosható, kényelmes, és leginkább fehérneműnek néz ki, ami az enyhe inkontinencia esetén nagyon lényeges szempont.


Ez a prémium minőségű inkontinencia bugyi teljesen úgy néz ki, mint egy normál bugyi, így szégyenérzet nélkül viselhető. A belevarrt légáteresztő betét komfortot és biztonságot nyújt: 95 fokon mosható, szárítógépben is szárítható a normál fehérneműkhöz hasonlóan. 100% pamutból készül, így nagyon puha és bőrbarát. A nedvszívó légáteresztő betét közvetlenül a bugyiba van bevarrva: gyorsan felszívja és eloszlatja a nedvességet, pillanatok alatt megszárad, ezzel megelőzhető a bőr irritációja és a kellemetlen szagok kialakulása. Rendkívül diszkrét, hagyományos alsóneműnek érezhető és látható.


A Hydas sokszor mosható, kényelmet és biztonságot nyújtó inkontinencia bugyija használatával elérhető, hogy életminőségét ne befolyásolja az akaratlan vizeletvesztés és ne érezze magát kellemetlenül. Fiatalok és idősek egyaránt használhatják.


Méretezés US konfekció- vagy CSÍPŐMÉRET alapján: S/M (38-40, csípő 96-101cm), M/L (42-44, csípő 102-108cm), L/XL (46-48, csípő 109-116cm), XL/XXL (50-52, csípő 117-127cm).


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Hydas mosható inkontinencia női bugyi betéttel, S/M" című hirdetést látja. (fent)