Betöltés...

Betegrögzítő pánt lábra mágneszárral (bokafixáló ágyba, AD-67)

Ár: 61.100 Ft

Vannak helyzetek és betegségek, amikor a beteget vagy pácienst az ágyhoz kell rögzíteni. A lábat lefogó betegrögzítő pánt jó választás lehet, hiszen a tépőzárak és csatok segítségével könnyen állítható, a beteget nem rögzíti teljesen, így a testhelyzete változtatható. A bokafixálót puha párnázott anyag borítja, hogy ne okozzon fájdalmat a páciensnek. A betegrögzítő pánt  a boka körül tépőzárral rögzül, az ágyhot csatos megoldással kapcsolódik. A boka kerülete legfeljebb 32 cm lehet, a szabadon mozgó rész 66 cm.

A betegrögzítő mágneszáras pánt vagy bokafixáló biológiailag lebomló újrahasznosítható polipropilén anyagból készült. Tervezésénél a rögzítést igénylő pánciensek elvárásait vették figyelembe.

Az ágyban használható betegrögzítő pánt két lábra való.

Fenntarthatósági előnyök:


Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
Esélyegyenlőség: előmozdítja és védi az esélyegyenlőséget minden ember számára (férfi és nő, idős és fiatal, egyedülálló szülők), és minden társadalmi csoport számára (kisebbségek, fogyatékos emberek, külföldi állampolgárok stb.)


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.26
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Betegrögzítő pánt lábra mágneszárral (bokafixáló ágyba, AD-67)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: