Betöltés...

Koleszterin tesztcsík Wellmed EasyTouch GC, GCU és GCHB készülékhez, 10db.

Ár: 8.000 Ft

A vérben lévő koleszterinszint meghatározása igen fontos, hiszen az érelmeszesedés kialakulásában jelentős szerepet játszik a tartósan magas koleszterinszint. Többféle oka lehet, de leggyakoribb a helytelen táplálkozás. A magas koleszterinszint diétával csökkenthető, de bizonyos esetekben gyógyszeres segítségre is szükség van. Elsősorban az érelmeszesedést okozó, károsító hatása az, ami miatt a magas koleszterinszint ellen védekeznünk kell.


Otthon is könnyen elvégezhető vizsgálati lehetőséget biztosítanak a gyártáskor reagenssel átitatott, kalibrált tesztcsíkok. A Wellmed koleszterin tesztcsíkot a készülék "tesztcsík nyílásába" helyezve automatikusan bekapcsolja a műszer. A vércseppet a "mintavételi zónához" érintve a kapilláris magába szívja, ezután rögtön elindul a mérés. Kódkulcs mellékelve mindegyik dobozhoz, mely a készülék kalibrálását és a tesztcsík típusának felismerését automatikussá teszi. A Wellmed EasyTouch készülékhez használatos tesztcsíkok szín kóddal vannak ellátva a könnyebb felismerhetőség érdekében, a koleszterinmérő csík kék színű.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához  


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Koleszterin tesztcsík Wellmed EasyTouch GC, GCU és GCHB készülékhez, 10db." című hirdetést látja. (fent)