Betöltés...

Philips HX6830/35 max. 62000 tisztítómozdulat/perc, Lítium-ion Rózsaszín-Fekete-Szürke elektromos fogkefe dupla csomag

Ár: 76.480 Ft

Fehérebb fogak. Kíméletesen.

Tapasztalja meg az igazán kíméletes tisztítást a nyomásérzékelő segítségével, miközben 1 hét alatt fehérebbé teszi a fogait

Fehérebbé teszi a fogakat mindössze egy héten belül

Illessze a fogkefére a W DiamondClean kefefejet a felületi lerakódások eltávolításához és a fehérebb mosolyhoz. Klinikai tesztekkel bizonyított, hogy a sűrűn elhelyezkedő sörték alkotta középső folteltávolító betét révén mindössze egy héten belül fehérebbé teszi a fogakat.

Clean és White üzemmód

Akár a lepedék eltávolítása a cél, akár ragyogó fogfelületre törekszik, megvan a módja: A Clean (Tisztítás) mód a hatékony tisztításhoz megfelelő, a White (Fehérítés) mód pedig ideális a felületi lerakódások eltávolításához.

Gyengéd és biztonságos az érzékeny területeken, illetve fogszabályzó és fogászati kezelések esetén is

Biztos lehet abban, hogy biztonságos a fogmosás: szónikus technológiánk alkalmazható fogszabályzó, tömés, korona és héj esetén is, emellett elősegíti a fogszuvasodás megelőzését és a fogíny egészségének megőrzését.

Túl erős rányomás esetén figyelmeztet

A túl erőteljes fogmosás károsíthatja a fogakat és az ínyt. Ennek megelőzése érdekében a Philips Sonicare ProtectiveClean gyengéd pulzáló hangot bocsát ki, emlékeztetve Önt, hogy enyhítse a nyomást.

Összeköti az intelligens fogkefemarkolatot és az intelligens kefefejeket

A mikrochip technológia észleli és szinkronizálja az intelligens kefefejet az intelligens markolattal. Az intelligens markolat és az intelligens kefefej tökéletes párost alkot, lehetővé teszi az intelligens csere-emlékeztetőt.

Mindig tudni fogja, mikor cserélje ki a fogkefefejet

Minden fogkefe elhasználódik egy idő után. Azonban a BrushSync technológiánk nyomon követi, hogy mennyi ideje használja a fogkefefejet, és hogy milyen erős nyomást fejt ki. Ha itt az idő a cserére, a markolaton egy jelzőfény, illetve egy rövid hangjelzés figyelmeztet erre. Így biztos lehet abban, hogy fogkeféje jó munkát végez.

Alapos fogmosásra ösztönöz

Szeretne egy időzítővel rendelkező elektromos fogkefét? A QuadPacer jelez, amikor optimális időt töltött a szája egy adott részének tisztításával, a SmarTimer pedig jelzi, hogy mikor telt le a fogmosáshoz ajánlott két perc.

A Philips Sonicare továbbfejlesztett szónikus technológiája

A Philips Sonicare továbbfejlesztett szónikus technológiája vizet juttat a fogközökbe, a fogkefe tisztítómozdulatai pedig fellazítják és eltávolítják a lepedéket a kivételes mindennapos tisztaságért.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Philips HX6830/35 max. 62000 tisztítómozdulat/perc, Lítium-ion Rózsaszín-Fekete-Szürke elektromos fogkefe dupla csomag" című hirdetést látja. (fent)