Betöltés...

MAXXUS® Masszázsfotel MX 30.0 140 x 93 x 136 cm fekete

Ár: 2.064.090 Ft

A MAXXUS MX 30.0 masszázsfotel lenyűgözi Önt modern és elegáns kialakításával. Az egyszerű és áttekinthető kezelés intuitívvá és ezáltal teljesen stresszmentessé teszi a masszázsfotel használatát. A szék sokoldalú masszírozási lehetőségei 78 légpárnán, amelyek a székben el vannak osztva, és a forradalmi 3D technológián alapulnak, amelyek kézmasszázsa és szenzoros felismerése szinte valósághű és teljesen automatikus masszázsélményt kínál. Ennek köszönhetően a masszázsfotel rendkívül sokoldalúan használható, amely messze meghaladja a hétköznapi masszázs lehetőségeit. Például lazító nyújtó gyakorlatok is lehetségesek, amelyek az izomlazítás egy teljesen új világát nyitják meg.
A derékfeszítő program ellazítja az izmokat a nyújtási folyamaton keresztül. A vádli légpárnákkal szilárdan rögzítve van a lábrészben. Ezután a háttámla vízszintes helyzetbe kerül, és a lábegység lefelé húzza a lábakat. Ez hatékony és gyengéd nyújtást hoz létre.
A lábnyújtó program során a lábakat fekve fel-le mozgással váltakozva nyújtjuk. Mivel a rosszul megfeszített lábizmok hátfájáshoz vezethetnek, ez a program egy újfajta ellazuláshoz is hozzájárul, amely enyhítheti a mélyen elhelyezkedő fájdalmakat.
A nem invazív mágneses térterápia célja a vérkeringés és a sejtanyagcsere támogatása. A váltakozó mágneses mezők elektromos feszültségeket indukálnak a szervezetben. Ezek pozitívan befolyásolhatják a sejtmembránokban zajló kémiai és fizikai folyamatokat.
A thai talpmasszázs az egész testet érinti, mivel számos, a testen áthaladó idegvégződést a talp környékén masszíroznak. A talpmasszázs intenzitása három fokozatban állítható be.
A láb és a vádli légpárnás masszírozása egyedi légpárnákkal történik. Az intenzitás három fokozatban állítható be. A masszázs során a nyújtó funkció automatikusan végrehajtódik.
A szén-infravörös fűtés nemcsak a masszázst vagy az izomlazítást támogatja, hanem az általános közérzetet is javítja. A szék teljes háttámláján áthaladó szénszálak nagyon rövid idő után kellemes hőt bocsátanak ki mélyen ható infravörös sugárzás formájában.
A levegős karmasszázs program a karokat és a vállakba való átmenetet masszírozza. A légpárnák kellemes és pihentető, teljes körű masszázst biztosítanak a karokon és a vállakon. Itt is három szinten állíthatja be az intenzitást személyes igényeihez.
A Back-Waist-Twist masszázs légpárnák segítségével balról jobbra forgatja a csípőt. Eközben a többi párna „csípőlengő masszázst" hajt végre. Ez különösen hasznos a hát alsó részének ellazítására, valamint a hát és a lábak közötti csípőterület összes összekötő izomzatának nyújtására.
Swing-Hip csípőmasszázs, ahol az ülés és a mechanizmus kéz a kézben dolgozik, hogy rugalmasságot érjen el a csípőben, a fenékben és a hát alsó részén.
Nyolc légpárna a nyak területén nyugtató nyak- és vállmasszázst biztosít, miközben nyújtja a nyakat. A légpárnák finoman vezetik a fejét egyik oldalról a másikra.
Termék részletek:

méretek ülve: 140 x 93 x 136 cm (H x Sz x Ma)
méretek fekve: 202 - 218 x 98 x 91 cm (H x Sz x Ma)
súlya: 129 kg
46-os cipőméretig megfelelő
maximális felhasználói súly: 150 kg
maximális felhasználói méret: 150 - 200 cm
fekete szín

tartozékok és jellemzők:

távirányító
időzítő
szünet funkció
tartó a távirányítóhoz
vezérlő kijelző: VFD
audio csatlakozás USB-n keresztül
fejhallgató lyuk
testvizsgálat
infravörös fűtés
vontatási osteoarthritis
WAIST STRETCH csípő nyújtó funkció
magnetoterápia
állítható lábrész: manuális, 16 cm-ig folyamatosan
biztonsági leállítás funkció
állítható párnák
szállító kerekek
memória funkció az üléspozícióhoz: 2
hangerő: 55 dB

masszázsok:

3D
S vonal mechanika
5 sebességfokozat
5 tartományszint
3 intenzitási fokozat
8 masszázsprogram
állítható nyak és váll helyzet
Shiatsu masszázs: tartomány, sebesség, intenzitás
dagasztó masszázs: sebesség, intenzitás
ütögető masszázs: sebesség, intenzitás
gyengéd dagasztó és ütögető masszázs kombinációja: tartomány, sebesség, intenzitás
vállmasszázs: sebesség, intenzitás
3D masszázs 4 móddal: sebesség, intenzitás
Lengő csípő funkció
görgős talpmasszázs: intenzitás 0-3

légnyomású masszázs:

nyak, váll, alkar/kéz kombináció, fenék, vádli, láb masszázs
légzsákok száma: 78
szélességben állítható vállpárnák
intenzitás: 0-3

Csomag tartalma:

1 x masszázsfotel
csomag méretei: 189 x 73 x 78 cm / 124 kg
csomag méretei: 74 x 38 x 124 cm / 29 kg


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.08
Eddig megtekintették 54 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "MAXXUS® Masszázsfotel MX 30.0 140 x 93 x 136 cm fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: