Betöltés...

Dr. Hauschka Revitalizáló pakolás, 30ml

Ár: 13.460 Ft

Bőrállapot

Fiatal, heges bőr, mely idő előtti megkeményedésekre hajlamos (aknés hegeknél is) - sápadt, tisztátalan, tág pórusú és mitesszerképződésre hajlamos bőr - kivörösödött, érzékeny és vízhiányos bőr.

Alkalmazása

Heges, tisztátalan bőrnél heti 2-3 alkalommal használhatjuk, kivörösödött, érzékeny bőrnél heti 1-2 alkalommal. Mélytisztító és Arctonik után a pakolást nagyvonalúan vigyük fel az arcra, nyakra, dekoltázsra, a szemkörnyéket sem kell kihagyni. 20 perc hatóidő után a be nem szívódott maradékot nedves, meleg borogatókendővel távolítsuk el. Makacs problémák esetén (tág pórusok, heges bőr) kúraként 4-6 héten keresztül, egészen vékonyan a nappali kozmetikum alá fölkenve is alkalmazhatjuk.

Ajánlása

A Dr. Hauschka arcápolás egyik legsokoldalúbb készítménye. Alkalmas mind a regenerációra szoruló, mind pedig a tág pórusú bőr intenzív ápolására. Normalizálja a bőr funkcióit, rugalmasabbá, finomabbá teszi a pórusokat. Ösztönzi a száraz bőr saját aktivitását, tisztítja, megeleveníti a tisztátalan, elszarusodott, sápadt bőrt. Nyugtatja az érzékeny, kivörösödésre, allergiás reakciókra hajlamos bőrt és karbantartja a normál bőr nedvességháztartását.

Sajátosság

A napfény által igénybevett bőr napozás utáni ápolására is ideális. Borotválkozás után nappali ápolásként férfiaknak is kiváló. Érzékeny, tisztátalan bőrnél Arcápoló olajjal keverve nappali ápolásra is használható.

Minősítés


100% tanúsított bio és natúr kozmetikumok, NATRUE és/vagy BDIH minősítéssel
A termékek nem tartalmaznak szintetikus illatanyagot, színezőanyagot vagy tartósítószert
Nem tartalmaznak kőolaj, parabén, szilikon és PEG anyagokat
A Dr. Hauschka termékek többsége vegan termék
Bőrgyógyászatilag, érzékeny bőrre is tesztelt termékek
Állatkísérlet mentes termékek, ez érvényes a kiinduló alapanyag beszerzéstől a végtermék előállításáig, minden egyes gyártási lépésre
A gyártó cég törekszik a társadalmi felelősségvállalásra és a méltányos kereskedelemre a nyersanyag előállítása, valamint beszerzése során. A termékek túlnyomórészt ellenőrzött ökológiai vagy biodinamikus termesztésből származnak, amelyek működtetése tisztességes feltételekkel történik.


Kiszerelés: 30 ml


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 55 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Dr. Hauschka Revitalizáló pakolás, 30ml" című hirdetést látja. (fent)