Betöltés...

UPBUTY Japan Remier 2in1 Szónikus arctisztító, melegterápia, cirkónium kerámia bevonat, FDA minős...

Ár: 39.990 Ft

Mindannyian tapasztaltuk, nagyon nehéz bőrünkről szakszerűen és alaposan eltávolítani a napi szennyeződéseket, a sminkmaradványokat, sokszor pedig a tisztítás megsérti a bőr felső rétegét, amely akár komoly problémákat okozhat. A mitesszereket, pattanásokat, aknét és a gyulladt bőrt is nagyon nehéz eltüntetni, ezek megelőzésére az egyik legalapvetőbb lépés a mély és alapos bőrtisztításnál kezdődik. Ráadásul az arcápoló krémeket és szérumokat nehéz egyenletesen eloszlatni és sokszor lassan szívódnak fel.
A japán UPBUTY létrehozott egy olyan készüléket, amely egyszerre végez mély arctisztítást és a speciális cirkónium bevonatú kerámiás fejjel pedig a tápanyagok hatékony és gyors felszívódását segíti elő.  
1. Intelligens frekvencia szabályozott szónikus mély arctisztítás
A REMIER szabadalmaztatott tudományos arctisztító módszert használ Intelligens frekvencia szabályozás, amely 30 másodperc elteltével automatikusan csökkenti a készülék frekvenciáját (15 másodpercenként sípolás jelez a felhasználóknak), így lehetővé teszi, hogy kíméletesen, de maximális hatékonysággal, a megfelelő ideig kezeljük bőrünket.
 
2. Melegterápiás vibráció, bőrbarát kerámia, hatékony felszívódás
Cserélje át könnyedén a fejet a cirkónium kerámiás fejre a mágneses csatlakoztatásnak köszönhetően, hogy kozmetikuma tápanyagai gyorsabban és hatékonyabban felszívódjanak a 38-42C-os melegterápiával.
 
3. Kettő funkcionális fej a mágneses átcseréléssel és intelligens azonosítással
A fejek könnyen cserélhetők, mivel mágnessel vannak rögzítve a készülékhez, a polaritás miatt csak egy módon lehet a fejeket felhelyezni. Az okos funkció által felismeri a készülék, hogy tisztítási vagy melegterápiás arcápoló kezelést alkalmazzon.
 
 
A REMIER legfontosabb tulajdonságai 
2in1 mély arctisztítás és tápanyagok felszívódásának felgyorsítása 
Okos felismerés a készülék automatikusan felismeri, hogy melyik kezelőfejhez melyik funkciókat kell bekapcsolni
Intelligens figyelmeztetés az egyszerű és biztonságos használatért a kezelés alatt sipolás jelzi, hogy ideje területet váltani
Könnyen kezelhető a készülék, a kezelőfejek pedig könnyen átcserélhetők a beépített mágnessel
Eredeti japán minőség, magyarországi gyári garanciával
Akkumulátoros, vezetéknélküli működtetés, a töltési idő csak 2 óra
Kompakt, hordozható kivitel
 
 
Egyszerű design több funkcióval
Elegáns, modern készülék, egyedi design-nal és olyan funkciókkal, amelyek kombinálják a tisztítást és az arcápolást, tökéletes összhangban van a praktikusság és a kiváló minőség.
 
 
 
Garantált anyag, intim ápolás
Bőrbarát szilikon, 0,6 mm-es ultra finom kefefejjel, tudományos elrendezéssel és puha érintéssel, hogy kellemes érzést adjon a bőrnek.
FDA (amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyeleti Hatóság) által jóváhagyott kiváló minőségű szilikon, sörtés kezelőfejjel rendelkezik.
 
  
Kerámiás melegterápiás fej, a felszívódás felgyorsításáért
Kerámiából, amely korrózió gátló, bőrbarát, hidratáló, illetve állandó hőmérsékletet biztosít, hogy a meleg a tápanyagokat tömörítse és gyorsabban szívódjanak fel.
 
 
 
 
Kiváló részletek
Mágneses töltő csökkenti a csatlakozó károsodását és sokkal hatékonyabb. Kompakt, hordozható méret. IPX7 vízhatlan, bárhol használható.
 
 
 Intelligens frekvencia szabályozott és okos arctisztítás
Az első 30 másodpercben magasabb frekvencia a T-zóna tisztítására és a második 30 másodpercet követően alacsonyabb frekvenciára vált az arc és az áll, az érzékenyebb területeket tisztítására.
 
  
 
 
Mágneses cserélhető fejek okos felismerővel
Két funkciós fejek, mágneses kicserélés és okos azonosítás a szilikon tisztítófej a mély bőrtisztításért, a kerámia, bőrbarát masszázs fej pedig a tápanyagok felszívódásáért. 
 
&am...

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "UPBUTY Japan Remier 2in1 Szónikus arctisztító, melegterápia, cirkónium kerámia bevonat, FDA minős..." című hirdetést látja. (fent)