Betöltés...

ÚJRATÖLTHETŐ ARCTISZTÍTÓ HIDRATÁLÓ HYSER INNOVAGOODS

Ár: 8.450 Ft

A mitesszerek arctisztítójának legújabb és legfejlettebb változata, amely eltávolítja őket teljesen mélyről, nem csak felületesen, mint a többi hagyományos tisztítószer. Dupla víztartállyal rendelkezik (40 ml 40 ml), az egyik tiszta vizet biztosít a bőrnek, a másik pedig a szennyeződést, az elhalt bőrt és a szennyeződéseket tartalmazó vizet tárolja. 6 különböző méretű (S, M, L) cserélhető fejjel rendelkezik, amelyek alkalmazkodnak az arc minden területéhez és a különböző bőrtípusokhoz (normál vagy érzékeny). 3 intenzitási szintje megfelel a 3 tisztítási beállításnak, bőrtípus szerint (lágy intenzitás száraz bőrre, közepes intenzitású normál és vegyes bőrre és magas intenzitású zsíros bőrre). Erős szívóerővel rendelkezik, ergonomikus és nagyon könnyen használható. Megnyitja a pórusokat, eltávolítja a foltokat, mitesszereket és pattanásokat, javítja a bőr megjelenését. Ezenkívül, hűsítő érzetet nyújt, és serkenti a kollagén termelését, lassítja a bőr öregedését. Mivel újratölthető, könnyű és hordozható, nagyobb kényelemmel használható, és bárhová könnyen elvihető. A víztartály levehető, hogy megkönnyítse a tisztítást. Tartalmaz USB -micro USB töltőkábelt.
Anyag
ABS
PS
Szín
Fehér
Fekete
Kék
Átlátszó
Innovatív és funkcionális kialakítás Ergonomikus
Típus
Elektromos
Újratölthető
Vezeték nélküli
Kapacitás 80 ml
Mély arctisztítás Természetes, vegyi termékektől mentes
6 cserélhető fej Sokoldalú és alkalmazkodó
3 felhasználási mód 3 intenzitású szint
Könnyen tisztítható Kivehető tartály
Egyetemes Tökéletes minden bőrtípushoz
Egyetlen gomb Be / ki gomb
Könnyen kezelhető Kényelmes és egyszerű használat
Kompakt Könnyű és kezelhető
Ötletes és hordozható Könnyen szállítható és tárolható
USB-ről töltő USB-mikro-USB-kábelt tartalmazz
Kábel hossza 80 cm
Akkumulátor Li-ion 400 mAh / 1,48 W
DC In 5 V / 2 A
Méretei kb. 5 x 20,5 x 8 cm
Csomagolás és kézikönyv 24 nyelven angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , orosz, lett

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 144 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ÚJRATÖLTHETŐ ARCTISZTÍTÓ HIDRATÁLÓ HYSER INNOVAGOODS" című hirdetést látja. (fent)