Betöltés...

Összecsukható mini duplakamerás drón 4K fénykép és videó készítő Drón + távirányító

Ár: 26.990 Ft

Összecsukható mini duplakamerás drón 4K fénykép és videó készítő Drón + távirányító
Ha Te is egy olyan Drónt kerestél, amivel egyedi, gyönyörű fényképeket és videókat készíthetsz a magasból, akkor megtaláltad.
Ez a drón 360°-ban körbeforgatható és a letölthető mobil alkalmazással valós időben láthatod a drón felvételeit és akár a mobilodról is irányíthatod.
Intelligens önvezérléssel van ellátva, így, ha akkumulátor töltöttségi szintje túlságosan alacsony, illetve a drón elveszíti a jelet, automatikusan visszatér a kiindulási ponthoz.
A távirányítóhoz tartozik egy univerzális mobiltelefon tartó is, amit a távirányítón lévő gombbal nyithatsz ki.
A drón karjai összecsukhatók, így akár a zsebben is hordhatod magaddal.
TulajdonságokBeépített 2 db 4 K ulta HD kamera (1080p)Intelligens önvezérlésLetölthető mobil alkalmazásTöltési mód: usbTávirányító működéséhez 3 db AA elem (nem tartozék) szükségesQuadcopter akkumulátor: Lipo 3.7V 500mAh (tartozék)Töltési idő: 60-70 percRepülési idő: 7-9 percDrón súlya: 94,8 g (akkumulátorral)Távirányító hatótávolsága: 80-100mDrón mérete nyitott karokkal: 27×19,5 x 5 cm Drón mérete összecsukott karokkal: 12,5×7,5×5 cm Összecsukható karokKönnyen elfér a zsebben

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb tartozékok
Kategória: Kamera tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Összecsukható mini duplakamerás drón 4K fénykép és videó készítő Drón + távirányító" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések