Betöltés...

Panasonic Lumix DC-G91 Digitális fényképezőgép - Fekete

Ár: 311.350 Ft

Videózáshoz 4K felbontást kínál 30p-ig időkorlát nélkül, Full HD-t, beleértve a lassított felvételt, mikrofont, fejhallgató-csatlakozót és VlogL-t. A bevált 4K fényképezési módok közé tartozik a 30 képkocka/másodperc sebesség, amellyel röpke pillanatokat rögzíthet képpontossággal. A Bluetooth és a Wi-Fi megkönnyíti a képek megosztását útközben, az USB töltési funkció pedig függetlenné teszi az áramhálózattól.

A G91 20 megapixeles Digital Live MOS érzékelője aluláteresztő szűrő nélkül működik a lehető legnagyobb részletgazdagság érdekében. A Venus Engine képfeldolgozó processzorral kombinálva természetes, élethű képeket készít, széles dinamikatartománnyal.

Az elmosódásmentes felvételek érdekében a LUMIX G91 5 tengelyes Dual IS képstabilizátorral rendelkezik, amely egyesíti az optikai és az érzékelő stabilizálását. Akár 5 Fé lépésközzel korrigálja a mozgás elmosódását szabadkézi hosszú expozíciók esetén. A G91 képstabilizátora stabil képeket biztosít mind állóképekben, mind videóban, beleértve a 4K videót is.

A mindössze 0,07 s válaszidővel rendelkező nagysebességű automatikus élességállítás (AF) és a 9 kép/mp (AF-S) vagy 6 fps (AF-C) nagysebességű sorozatfelvétel a legalkalmasabb a gyorsan mozgó témák éles képeihez. A Depth From Defocus (DFD) technológiával a G91 magabiztosan követi a mozgó témákat. Itt az AF érzékenység beállítása szükség szerint állítható a téma mozgásának megfelelően.

Az arc-/szemfelismerő AF automatikusan felismeri az emberi arcokat a célzott fókuszáláshoz. Más élességállítási módok, mint például a Pinpoint AF a pontos fókusztájoláshoz és a Low Light AF gyenge fényviszonyokhoz teszik teljessé a kínálatot. A felhasználó által definiálható Custom Multi AF lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 49 fókuszérzékelési terület közül válasszanak ki meghatározott, eltérően elhelyezett blokkokat. Kézi fókuszáláskor a Focus Peaking megkönnyíti a pontos fókuszálást.

A képvezérlés opcionálisan a nagyméretű, 2,36 millió pixeles, 100%-os látómezővel és 0,74-szeres nagyítású OLED élőképkeresőn vagy a kihajtható és dönthető 7,5 cm-es, 1,04 pixeles OLED érintőképernyőn keresztül történik.

A G91 újratervezett karosszériája teljesen öntött magnéziumötvözetből készült elülső kerettel rendelkezik. Az újratervezett markolat kényelmesebb és biztosabb tartást biztosít fényképezés közben. A tömítések megvédik a test minden csatlakozását, tárcsát és gombot a portól és a fröccsenő víztől1, így a LUMIX G91 kedvezőtlen környezetben is használható.

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Panasonic Lumix DC-G91 Digitális fényképezőgép - Fekete" című hirdetést látja. (fent)