Betöltés...

Mini Tech Organizer PGYTECH (moss green)

Ár: 10.720 Ft

Kis táska elektronikus tartozékokhoz PGYTECH (mohazöld)Tartsa magát rendben, és szerezze meg a képességet, hogy kényelmesen tárolja a fényképészeti tartozékokat és egyebeket.
A PGYTECH P-CB-094 táska rengeteg zsebbel és rekesszel van felszerelve, hogy optimálisan megszervezze a helyét, és megkönnyítse a szükséges tárgyak megtalálását.
A termék rendkívül könnyű és hordozható, és tartós, vízálló anyagokat használtak fel a kivitelezéséhez.Rengeteg zseb és rekeszMegkönnyíti a tartozékok tárolását, megfelelően rendszerezheti őket, és mindig gond nélkül megtalálhatja, amire szüksége van.
A PGYTECH táska rengeteg rekesszel és zsebbel rendelkezik, ahol például memóriakártyákat, számítógépes egeret, powerbankot, órát és a szükséges kábeleket tárolhatja.
Külön hely van a tollnak és a bankkártyáknak, valamint egy rejtett zseb az AirTag számára.Tartós kivitelezésA tok kiváló minőségű anyagokból készült, így nagyon tartós és ellenálló a sérülésekkel szemben.
Ne aggódjon amiatt, hogy gyorsan megsérül - hosszú ideig jó szolgálatot fog tenni.
A véletlen fröccsenés vagy eső sem fogja megijeszteni.
Figyelemre méltó a kiváló minőségű cipzár is, amely rendkívül tartós, és lehetővé teszi a tok zökkenőmentes nyitását vagy zárását.Kényelmes használatÉrvezze a tartozékaihoz való kényelmes hozzáférést.
Ha akarod, teljesen vagy csak félig nyithatod ki a tokot, így egy kézzel is könnyedén tarthatod.
A hordozást megkönnyíti Önnek a speciális fogantyú.
Mi több, a P-CB-094 modell oldalán speciális rögzítőelemeket talál, amelyek lehetővé teszik egy további vállpánt rögzítését.
Így a táskát praktikus táskává alakíthatja!
Táska
Címkekártya
Promóciós kártya
Márka logó matrica
Gyártó
PGYTECH
Név
PGYTECH Mini Tech Organizer
Modell
P-CB-094
Szín
Zöld
Anyag
Poliészter
Méretek
190 x 130 x 85 mm
Súly
160 g

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Kamera tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Mini Tech Organizer PGYTECH (moss green)" című hirdetést látja. (fent)