Betöltés...

Bresser Classic 60/900 EQ Refraktor teleszkóp

Ár: 57.510 Ft

A Bresser Classic távcsövön keresztül úgy nézni az eget, ahogyan Galileo Galilei és Joseph von Fraunhofer tette évszázadokkal ezelőtt, különleges élmény. Csodálja meg a Hold krátereit vagy fedezze fel a Szaturnusz gyűrűit a Bresser Classic távcsővel. A műszer paralaktikus tartóval van felszerelve, és gyönyörű megfigyeléseket tesz lehetővé Földünk műholdjának felszínéről. Az éles optika és a kis súly a Bresser Classic-ot sokoldalú belépő szintű távcsővé teszi fiatalok és idősek számára.
A klasszikus, 60 mm átmérőjű és 900 mm gyújtótávolságú objektívrendszer jó képminőséget biztosít. A finom magasságállítással ellátott paralaktikus tartó és a stabil alumínium állvány tökéletesen kiegészíti ezt a belépő szintű csomagot.
A mellékelt okostelefon-kameratartóval könnyedén rögzítheti megfigyeléseit okostelefonjával, és közvetlenül megoszthatja azokat barátaival, rokonaival stb.
A paralaktikus tartóval gyorsan és egyszerűen kezdheti el a csillagászatot. Ez a távcső különösen alkalmas a Naprendszerünkben található égi objektumok - például a Hold vagy a közeli bolygók - vizuális megfigyelésére. A tartozékoknak és a tartozékként mellékelt csillagászati szoftvereknek köszönhetően még az abszolút kezdők is gyorsan sikereket érhetnek el.

Belépő szintű készlet elegendő tartozékkal az azonnali kezdéshezOptikai rendszer: akromatikus refraktorA csillagászati szoftver megkönnyíti az abszolút kezdők számára a kezdést

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Optika / Objektív
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Bresser Classic 60/900 EQ Refraktor teleszkóp" című hirdetést látja. (fent)