Betöltés...

Összecsukható 3D drón kettős 4K kamerával, 50-szeres zoommal, Vissza a kezdőlapra gombbal és akadályelkerülő funkcióval gyerekeknek és felnőtteknek, távirányító, 360 ° -os tekercs- és gravitá

Ár: 34.738 Ft

Bemutatjuk a legmodernebb S85-PRO drónt, amely fejlett funkciókkal és kiemelkedő teljesítménnyel rendelkezik. Ez az innovatív drón tökéletes a magával ragadó repülési élményekhez és a kiváló minőségű videofelvételhez.

A kettős 4K kamerával rendkívül tiszta képeket és videókat készíthet. Az 50-szeres zoommal közelebb hozhatod a témákat, és még távolról is lenyűgöző részleteket örökíthetsz meg.

A drón MV (motion video) gyártási funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik professzionális videók és lenyűgöző montázsok készítését. Életre keltheti képeit. lenyűgöző vizuális és átmeneti effektusokkal, hogy a végeredmény méltó legyen egy igazi videomontázs szakemberhez.

A drón másik figyelemre méltó aspektusa az intelligens akadályelkerülő rendszer. A fejlett technológiának köszönhetően a drón repülés közben automatikusan felismeri és megkerüli az akadályokat, biztosítva a biztonságos és balesetmentes repülést.

A drón valós idejű, nagyfelbontású videókat továbbít, így megnézheti és rögzítheti minden kalandját. Légi szállítás valós időben, közvetlenül telefonjáról vagy táblagépéről. Okos.

A gravitációs érzékelő segítségével egyszerűen a telefon mozgatásával vezérelheti a drónt, intuitív és magával ragadó repülési élményt nyújtva.

A vissza a bázisra funkció lehetővé teszi, hogy egyetlen gombnyomással hazavigye a drónt. A repülés távolságától vagy helyétől függetlenül biztos lehet benne, hogy a drón biztonságosan visszatér a kiindulási pontra.

A drón képes egy előre meghatározott repülési pálya követésére is, lehetővé téve pontos és magával ragadó repülési tervek készítését. Ezzel az intelligens funkcióval látványos pillanatokat rögzíthet.

A flip and roll funkcióval látványos légi manővereket és akrobatikákat hajthat végre, extra szórakozást és adrenalint adva repüléséhez.

A moduláris akkumulátor hosszabb akkumulátor-élettartamot biztosít, lehetővé téve a hosszabb repülési időt és a megszakítás nélküli videofelvételt.

Testméret: 13x7x6 cm (összecsukva) / 25x20x6 cm (kihajtva) Csomag mérete: 22x17x7cm.

Összefoglalva, ez a drón kivételes repülési élményt kínál kiváló teljesítménnyel és fejlett funkciókkal. Akár rajong a légi fényképezésért, a filmezésért, akár csak szeretné megtapasztalni a repülést egy kiváló minőségű drónnal, ez a termék tökéletes választás az Ön számára.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb tartozékok
Kategória: Kamera tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Összecsukható 3D drón kettős 4K kamerával, 50-szeres zoommal, Vissza a kezdőlapra gombbal és akadályelkerülő funkcióval gyerekeknek és felnőtteknek, távirányító, 360 ° -os tekercs- és gravitá" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések