Betöltés...

LMRC Drón Full HD Kamerával LMO1-GPS

Ár: 26.990 Ft

LMRC Drón Full HD Kamerával LMO1-GPS:






Full HD kamerával rendelkezik és képes az élőképet ( FPV ) továbbítani, összesen akár 30 perces repülési időre is képes.


Robusztus felépítésének köszönhetően a legtöbb ütközést sértetlenül túléli. A mellékelt propellervédők , amelyek szükség esetén kiegészíthetők, szintén további védelmet nyújtanak .


A négy védőrúd védi a rotorokat, és így ütközés esetén megakadályozza a propellerek károsodását. 


A drón GPS-modullal rendelkezik , ezért stabil repülési pozíciót tart fenn. Még az enyhe szél sem engedi el őket a helyükről. Kis súlya miatt azonban nem szabad erős szélben használni. Szükség esetén a GPS is kikapcsolható. Csak annyit kell tennie, hogy megnyom egy gombot a vezérlőn. Ennek akkor van értelme, ha beltérben szeretné reptetni.


Ha a GPS aktiválva van, hozzáférhet a praktikus hazatérés (RTH) funkcióhoz a szabadban. Egy gombnyomásra a drón visszatér a kiinduló helyzetbe. A drón önállóan is hazarepül, ha az akkumulátor töltöttségi szintje túl alacsony, vagy ha jelvesztés következik be.


Tehát ha a távirányító jele a repülési útvonalban lévő akadály miatt elveszik, vagy ha a hatótávolság túl nagy, a drón nem egyszerűen elrepül, hanem visszatér a kiindulási pontra.


Két sebesség közül lehet választani (13,3 km/h, illetve 19,4 km/h), így lassan hozzá lehet szokni a kezelőszervekhez, mielőtt a gyorsabb üzemmódra váltana.






Mivel a drón két akkumulátorral érkezik, akár 30 percnyi repülés is lehetséges, mielőtt a két 850 mAh-s, 7,4 V-os LiPo akkumulátort újra kell tölteni. Egy töltési folyamat körülbelül 80-120 percet vesz igénybe , és a mellékelt USB töltőkábellel működik.


A vezérlési tartomány körülbelül 100-200 méter. Ez attól függően változik, hogy nyílt területen repül, vagy olyan területen, ahol akadályok vagy interferenciák vannak (más WiFi hálózatok).


A tetején található két antenna kihajtható, de csak vizuális céllal vannak ott. A tényleges antennák a vezérlő belsejében találhatók. A kontroller alján egy kihúzható tartó található az okostelefon csatlakoztatásához.


Ha megnyomja a gombot, hogy kikapcsolja a GPS-vételt, a quadcopter továbbra is megtartja aktuális magasságát függetlenül, de oldalra sodródik, ha nem ellenkormányoz.


A vészleállító gomb azonnal leállítja a motorokat. Ezért csak vészhelyzetben nyomja meg a gombot, vagy amikor a drón már a földön van. Ellenkező esetben egyszerűen kiesik a levegőből.


A drón Full HD kamerája 1080p felbontásban készít fényképeket és videókat. A kamera manuálisan dönthető repülés előtt vízszintesen előre vagy enyhén lefelé.


A fényképek és videók közvetlenül az okostelefonra menthetők. Memóriakártya nem szükséges és nem helyezhető be a drónba.


A kamerafelvételek kézmozdulatokkal is rögzíthetők. Ehhez 2-3 méter távolságra kell lennie a dróntól. Fénykép készítéséhez formázza ujjait a győzelem jelévé. Videó indításához nyújtsa ki tenyerét a drón felé. Ugyanez a mozdulat fejezi be a felvételt.


A drón összesen négy különböző repülési vagy felvételi móddal rendelkezik, amelyek az alkalmazás felületén keresztül választhatók ki. Választhat a Follow Me, a Dynamic Follow Me, a keringési mód és az útpont mód közül.






Aktiváld a Follow Me módot , ha legfeljebb 20 méter távolságra és legfeljebb 10 méteres magasságban tartózkodsz a dróntól. A drón követni fog téged az aktuális távolságban a távirányító jelének követésével.


Dinamikus Follow Me módban a drón mindig szemmel tart téged, miközben követ, és videót rögzít rólad. Ehhez először meg kell jelölnöd magad az alkalmazás kijelzőjén. Ebben a módban ügyelj arra, hogy jó kontraszt legyen közted és a háttér között, különben a követés gyakran meghiúsul.


A keringési mód lehetővé teszi, hogy egy tárgy vagy személy körül keringsen. A sugár állítható.


Útpont módban akár 16 egyéni útpont állítható be az alkalmazásban 300 méteres körzetben. A quadrocopter ezután önállóan repül végig a repülési útvonalon.


Csomag tartalma:



1x drón
1x Távirányító
2 x LiPo akkumulátor (850 mAh)
1x USB töltőkábel
4 x csere propeller
4 x propeller védő
1 x Felhasználói kézikönyv


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb tartozékok
Kategória: Kamera tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "LMRC Drón Full HD Kamerával LMO1-GPS" című hirdetést látja. (fent)