Betöltés...

Professzionális drón modell 2024 összecsukható YLR/C S135 EIS Pro Max, RoHS repülési távolság 5 km, WiFi, automatikus videó fotó stabilizálás, Automatikus GPS visszatérés, akadályok elkerülés

Ár: 145.636 Ft

Professzionális drón YLR / C S135 EIS Pro Max

 

Készülj fel a tökéletes légi kalandra az S135 Max Quadcopterrel! Ez a nagy teljesítményű drón tökéletes választás mindazok számára, akik lenyűgöző fényképeket és videókat szeretnének készíteni felülről.

Az erőteljes motorral és fejlett stabilizációs technológiákkal felszerelt S135 Max sima és stabil repülési teljesítményt nyújt, lehetővé téve lenyűgöző légi felvételek egyszerű rögzítését. Ezenkívül állítható kardánnal ellátott 4K kamerája kiváló minőségű képeket és videókat biztosít, így tökéletes professzionális fotósok és videósok számára.

De ez még nem minden! Az S135 Max számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek igazi élménnyé teszik a repülést. Intelligens repülési módjai, beleértve a követési módot és az útpont módot, lehetővé teszik a drón könnyű vezetését és lenyűgöző képek készítését különböző szögekből. Az akadályelkerülő érzékelők biztosítják a biztonságos repülést és megvédik a drónt az ütközésektől.

Hosszú akkumulátoros üzemidejével és lenyűgöző repülési hatótávolságával az S135 Max lehetővé teszi, hogy új magasságokat fedezz fel, és lenyűgöző légi felvételeket készíts akár 25 percig egyetlen töltéssel. Felhasználóbarát kialakítása és intuitív kezelőszervei megkönnyítik a repülést, míg összecsukható és hordozható kialakítása könnyű tárolást és szállítást biztosít.

Felhasználói élmény: kezdő/szakértő szint

Anyag: ABS/műanyag

Repülési távolság: 5000 m

Képátviteli távolság: 2000 m. Ezen a repülési távolságon egy Micro SD kártya használható filmezés elvégzésére és tárolására 5000 m távolságig

Képfelbontás: HD, 4K

Kamera felbontása: 4K, 8K

A kamera beállítása: elektromosan a vezérlőn keresztül. A vezérlő a kamerák között is válthat (elülső vagy alsó). A kamera képstabilizátorral rendelkezik. Remegésgátló a rezgések kiküszöbölésére repülés közben, stabil fénykép vagy videó érdekében. Az állítható kameraszög többszörös - oldalirányú 65°-ig, vízszintes 45°-ig, függőleges 110°-ig

Akkumulátor paraméterei: 7.4V 3000mAh

Repülési autonómia: 30 perc

Memóriakártya-nyílás: Micro SD

Vezérlés: alkalmazáson vagy vezérlőn keresztül

Funkciók:

Intelligens 360°-os akadályelkerülés - Az akadályelkerülő lézerrel felszerelt drón 20 m sugarú körben észleli az akadályokat, mielőtt riasztást adna, és azonnal megáll. Ez nagyon kezdőbarát.
Az akadályelkerülő funkció alkalmas kis sebességű kültéri repülésekhez. A drón teljesítményének bekapcsolása előtt először telepíteni kell a lézerkamerát az akadályok elkerülése érdekében

GPS: Felszállás előtt rögzíti GPS-helyzetét, ha olyan helyzetbe kerül, mint például a vezérlővel való kapcsolat megszakadása (Runaway return), megkapja a parancsot a bázisra való visszatérésre (Return flight), vagy egyébként az akkumulátor nem lenne elegendő a visszatéréshez (Low battery return)

Hatékony és erőteljes kefe nélküli repülési rendszer, amely lehetővé teszi, hogy ellenálljon a szélnek még a tenger feletti repülések során is.

5G átvitellel rendelkezik körülbelül 2000 méter távolságig és maximum 300 méter magasságig .

Fenntartja a magasságot. Szélállósági szint 6. Még akkor is, ha szeles, sikerül fenntartania a magasságot

Kamera zoom. Akár 50-szeres nagyítással is nagyíthat (alkalmazáson keresztül)

Smart Follow funkció: Ha már nem akarja irányítani a drónt a vezérlőn keresztül, aktiválja a Follow-up Assistant funkciót, és a testének rögzítése után követi Önt mozgás közben, tevékenységeket és tájképeket rögzít, vagy "térhatású felvételt" végez

Autonóm repülés: rajzoljon útvonalat az érdekes helyek (POI-k) között az alkalmazás térképén, és a drón automatikus repülést hajt végre ezeken a területeken (területeken).

Intelligens érzékelés: repülés közben belenéz a kamerába, és "V" jelet ad neki a fényképezéshez és a filmezéshez.

Egygombos vezérlés - A drón leszállása és felszállása egyszerűen és kényelmesen vezérelhető a távirányító egyetlen gombjával.

Gravitációs érzékelő - A repülési útvonal a telefon irányának elforgatásával vezérelhető.

 

Vezérlő / távirányító: kiváló minőségű, LCD kijelzővel és saját akkumulátorral, amelyet akár telefonjáról is tölthet.

 

Tippek:

1. Nem javasoljuk a drónok indítását a 6. szintnél magasabb szél alatt, kivéve, ha nagyon gazdag tapasztalattal rendelkezik a drónok használatában.
2. A termék használata előtt olvassa el a használati útmutatót, hogy megértse a távirányító egyes gombjainak megfelelő funkcióját. A drón első indításakor javasoljuk, hogy nyílt helyen gyakoroljon, és a terméket 10 méternél kisebb távolságban tartsa.
3. Használja a drónt tágas területen, távol az akadályoktól, tömegektől vagy háziállatoktól.
4. Tartsa szem előtt a drónt, távol az akadályoktól, a nagyfeszültségű kábelektől, a fáktól és az emberektől.
5. Ne indítsa el a drónt szélsőséges környezetben, például erős szélben, erős esőben vagy hóban.
6. Amikor az akkumulátor lemerül, a drón automatikusan hazatér, és távolsága 30 méter sugarú körre korlátozódik.

 



Csomagolás és szállítás

 

Egység csomag mérete: 27x22x9 cm

Karton méret: 58*48*32cm, 12 db/karton, 15 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb tartozékok
Kategória: Kamera tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Professzionális drón modell 2024 összecsukható YLR/C S135 EIS Pro Max, RoHS repülési távolság 5 km, WiFi, automatikus videó fotó stabilizálás, Automatikus GPS visszatérés, akadályok elkerülés" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések