Betöltés...

Olympus TG-7 Digitális fényképezőgép - Fekete

Ár: 289.700 Ft

A zord kültéri körülményeknek is ellenálló fekete OM System Tough TG-7 digitális fényképezőgép kiváló minőségű célzást és fényképezést biztosít, amelyben megbízhat.
A 12 MP-es BSI CMOS érzékelő és a TruePic VIII képfeldolgozó processzor kiváló fotó- és videóteljesítményt biztosít még gyenge fényviszonyok között is, széles, f/2-es maximális rekeszértékkel és akár 12 800 ISO-val.
Az előző modell keretrendszerének nagy részét megőrizve a TG-7 számos új funkciót vezet be, mint például a függőleges videó támogatást, az intervallumfelvételt, az expozíciósimítást és az USB-C csatlakozást. Ezekkel a hozzáadott előnyökkel jól felkészült a jelenetek rögzítésére, és a fényképezőgép 3"-es, 1,04 m-es képpontos LCD-monitorán való navigálás révén, közvetlenül az eszközeire való feltöltésére.
Ezenkívül a TG-7 17 egyedi tartozékkal kompatibilis, amelyek megvásárolható, hogy tovább bővítse a fényképezőgép képességeit, beleértve a halszem/telekonvertereket, a víz alatti házakat, az objektívvédő szűrőket és még sok mást.

A TG-7 úgy készült, hogy bármilyen körülmények között is teljesítsen:
IPX8 besorolású vízálló víz alatti használatra 50' mélységig-10°C-ig fagyállóÜtésálló akár 7' magasságból történő leejtésigÜtésálló, hogy ellenálljon akár 220 lbf nyomásnakPorálló a kamera belső alkatrészeinek védelme érdekébenA páramentes kialakítás megakadályozza a páralecsapódás kialakulását a lencsék belsejében

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Olympus TG-7 Digitális fényképezőgép - Fekete" című hirdetést látja. (fent)