Betöltés...

Manfrotto XPRO videó monopod alu 4 szekciós + fluidtech talp (MVMXPROA4)

Ár: 110.990 Ft

Tulajdonságok:
Az új XPRO MVMXPROA4 egy 4 szekciós alumínium professzionális full video mondod. Tervezésnél azon videósok igényeit tartották szem előtt, akik a monopod magasságát ki akarják használni, hogy segítségével a tömeg fölé emelkedjenek és a felvételi szögek legszélesebb skáláját érjék el. A Monopod különleges tervezésű lábai a 190 és 055 állványcsaládhoz hasonlóan egyesítik a stabilitást és a zárak megbízhatóságát. A monopod az MVMXPROBASE full fluidos alappal felszerelt. Az innovatív FLUIDTECH megoldás 3D-s fluidos mozgást tesz lehetővé: legyen szó pan, tilt vagy swivel mozgásról. Úttörő technológiát alkalmazva gömb rendszer van integrálva a talp részbe, így maximális simaság és új perspektívák érhetőek el vele. A három visszahajtható lábvég nagyon könnyűvé teszi a monopod szállítását. A hordozhatóság ellenére az MVMXPROA5 a legkiválóbb technikai képességekkel rendelkezik, hogy a professzionális videós felhasználók igényeit kielégítse.
Az új D-alakú lábcsövek elfordulás-gátlóak a teljes monopod hosszában, így követik a videós gyors forgási mozdulatait. A Quick Power Lock (QPL) lábzárral kombinálva megszűnnek a nem kívánt bemozdulások. Új lábmarkolatokkal és dupla 1/4'' - 3/8'' kamera csavarral felszerelt, így ez az új generációs monopod erősebb, gyorsabb és sokoldalúbb terepen, mint az elődjei. FLUIDTECH alappal a sima mozgásokért minden irányban Nagy munkamagasságával könnyen fejmagasság fölött használhatjuk Új lábmarkolattal gyors és biztonságos a mozgatása Quick Power Lock lábzárral gyors a beállítás, erős a rögzítés Sokoldalúan használható 3 / 8’ és 1 / 4 csavarok

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Manfrotto XPRO videó monopod alu 4 szekciós + fluidtech talp (MVMXPROA4)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: