Betöltés...

PGYTech P-CB-118 OneMo FPV 30L Hátizsák - Fekete

Ár: 94.690 Ft

Többé nem kell választanod, hogy mit viszel magaddal – most minden elfér egy hátizsákban!
A 30 literes űrtartalmú hátizsákban több drón, távirányító, szemüveg és egy táska is könnyedén elfér az akkumulátorok biztonságos tárolására.
A szervezettség további javítása érdekében a hátizsák testreszabható rekeszekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy teljes mértékben irányíthassa a belső elrendezését, az egyéni igényeire szabva.

A hátizsákot úgy tervezték, hogy kényelmes hozzáférést biztosítson a felszereléséhez.
A fő rekesz lehetővé teszi a felszerelések lapos bepakolását, így könnyen elérheti a tartozékokat, még a hátizsák alján lévőket is.
Az elülső szárny rugalmas hevederekkel van felszerelve a drónok biztonságos rögzítéséhez.
Ezenkívül a hátizsák innovatív kialakítása lehetővé teszi a felszerelés egyszerű eltávolítását a fő rekeszből anélkül, hogy le kellene venni a drónokat az első fedélről.

A PGYTECH OneMo FPV hátizsák a legapróbb részletekre is odafigyelve készült.
Sok praktikus zsebbel rendelkezik, amelyek tökéletesek az apró kiegészítők, például memóriakártyák, antennák, kábelek és egyebek tárolására.
Az elülső szárnyon van egy kijelölt leszállóhely a drón számára, a bal zseb pedig lehetővé teszi az okostelefon biztonságos tárolását.
A hátizsákban külön helyet találsz egy laptopnak és egy diszkrét zsebet az AirTag számára.

Biztosítsa kényelmét hosszú expedíciók és fotózások során!
A OneMo FPV hátizsák tökéletesen alkalmazkodik a háta formájához, és kiváló szellőzést biztosít, megakadályozva az izzadság felhalmozódását.
Levehető mellkaspánttal és további hevederekkel rendelkezik, amelyek stabilizálják a hátizsákot, és egyenletesen osztják el a súlyt, enyhítve a gerinc terhelését.
Ezenkívül a speciálisan kialakított EVA hab vállpántok még nagyobb kényelmet biztosítanak.

Ez a hátizsák kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, és speciális PU réteggel van bevonva, így rendkívül tartós.
Vízálló is, így az eső nem okoz gondot. Ezenkívül a hátizsák cipzárait gondosan tervezték, hogy fokozzák a biztonságot, és megnehezítsék az illetéktelen személyek számára a felszereléshez való hozzáférést.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Táska
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "PGYTech P-CB-118 OneMo FPV 30L Hátizsák - Fekete" című hirdetést látja. (fent)