Betöltés...

Kodak Pixpro WPZ2 víz- és ütésálló fényképezőgép - Sárga

Ár: 85.660 Ft

A KODAK PIXPRO WPZ2 digitális fényképezőgép a tökéletes társ a nedvesedésekhez. Az ütésálló, porálló és kalandokra felkészített, strapabíró WPZ2-t úgy tervezték, hogy útravalóul magával vigye, és a vízben, a vízen és a víz alatt is használható legyen. A WPZ2 számos jelenetmóddal segít a legjobb felvételek megörökítésében, valamint a HD-videók rögzítésében. KODAK PIXPRO digitális fényképezőgépek - Mondja el a történetét.

4X OPTIKAI ZOOM - KÉSZEN ÁLL A KÖZELI FELVÉTELEK KÉSZÍTÉSÉRE
A WPZ2 elég strapabíró ahhoz, hogy eljusson oda, ahol az akció zajlik, de néha szükséged van egy olyan felvételre, amely közvetlenül az események sűrűjében van. A 4X optikai zoom segítségével közeli felvételeket készíthet anélkül, hogy az ütközési zónában végezné.

15 M VÍZÁLLÓ - MINÉL NEDVESEBB, ANNÁL JOBB
Néha jobban érzi magát a vízben, mint a szárazföldön? Ugyanez vonatkozik erre a kamerára is. Könnyen megfogható, egyszerűen fényképezhető és vízálló. Soha nem kell aggódnia, hogy sikerül-e a felvétel.

2M-ES ÜTÉSÁLLÓ - BÍRJA A KEMÉNY ÜTÉSEKET IS
A szigorú tevékenységek strapabíró kiegészítőket igényelnek. Ha a felszerelésednek bírnia kell az ütéseket, akkor a WPZ2-vel szerencséd van. Az akár 2 méteres (6,56 láb) ütésállósági besorolással a kütyü ütések és zúzódások nem jelentenek gondot.

PORÁLLÓ - TARTSA TISZTÁN
A legjobb nyaraló- és kalandhelyek nem csak vízből állnak. Rengeteg só, homok és szemét is kerülhet mindenhova. Mindenhová, kivéve a WPZ2 belsejét, vagyis.

16MP BSI CMOS - RÉSZLETORIENTÁLT
A 16 megapixel lehetővé teszi, hogy élethűen tiszta, jól meghatározott és részletgazdag képeket rögzítsen - anélkül, hogy a későbbi módosítások során veszítene a minőségből. Vágj, zoomolj, nagyíts, és szabadítsd fel belső fotósodat!

1080p HD VIDEÓ - KÖLTÉSZET MOZGÁSBAN
Szeret ott lenni, ahol az akció zajlik. A strapabíró WPZ2 nemcsak az utazást teheti meg Önnel, hanem kalandjait nagyfelbontású videón is megörökítheti, hogy jobban elmesélhesse történetét.

EGYSZERŰ Wi-Fi® KAPCSOLATKOZÓDÁS - LENNI KAPCSOLATBAN
Ne hagyja, hogy bárki lemaradjon az akcióról! A KODAK PIXPRO WPZ2 strapabíró fényképezőgép könnyedén, vezeték nélkül csatlakozhat okoseszközéhez, így útközben is feltöltheti és megoszthatja legjobb felvételeit barátaival, családjával és a világgal. Na, ez megkönnyíti az életet, nem igaz?

KEZDJÜK EL - TÖBB MINT A FÉNYKÉPEZŐGÉP
Nézze meg kicsomagolós videónkat! A KODAK PIXPRO WPZ2 digitális fényképezőgépen kívül a következőket is megkapja: újratölthető li-ion akkumulátor, USB-kábel, hálózati adapter, csuklópánt, gyors kezelési útmutató, jótállási kártya és szervizkártya.

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 44 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Kodak Pixpro WPZ2 víz- és ütésálló fényképezőgép - Sárga" című hirdetést látja. (fent)