Betöltés...

Kodak Pixpro Astro Zoom AZ255 Fényképezőgép - Piros

Ár: 98.930 Ft

Fedezze fel a kreativitás világát. Az AZ255 a tökéletes bridge fényképezőgép a fotózás iránti szenvedélyének kiéléséhez. A 16 megapixeles, 25-szörös optikai zoommal és a hagyományos modelleknél szélesebb látószögű objektívvel ez a fényképezőgép lehet, hogy az Ön új legjobb barátja lesz. KODAK PIXPRO digitális fényképezőgépek - Mondja el a történetét.

1080p Full HD VIDEÓ - EGY DARAB AZ AKCIÓBÓL
Senki sem szeret pózolni... és az 1080p Full HD videóval nem is kell. Rögzítse az összes akciót az egyérintéses felvételi gombbal, és mentse el az értékes emlékeket mozgásban.

25X OPTIKAI ZOOM - NAGYÍTSON RÁ
Rögtön bele kell menned, de aggódsz, hogy a felvétel nem lesz elérhető? Megörökítheted az akciót anélkül, hogy bele kellene menned az akcióba. Kalandokhoz, életeseményekhez, amit csak akarsz - a 25x optikai zoom segítségével szépen közel kerülhetsz (anélkül, hogy túl közel kellene kerülnöd).

16 MEGAPIXEL - MENJ A RÉSZLETEKBE
A 16 megapixel lehetővé teszi, hogy élethűen tiszta képeket rögzítsen - anélkül, hogy a minőséget később módosítva veszítene a képek minőségéből. Vágjon, zoomoljon, nagyítson és őrüljön meg!

3 HÜVELYKES LCD KÉPERNYŐ - LÁSD A SAJÁT SZEMSZÖGEDBŐL
Készítsd el képeidet elsőre helyesen. A 3 hüvelykes LCD-képernyő élénk látványával mindent láthat felvételkészítés közben, és a beállításokat is könnyen módosíthatja menet közben. Jó érzés gyakorolni a művészetét, tudva, hogy a fotók pontosan úgy jönnek majd ki, ahogyan eltervezte.

22 JELENETMÓD - KÉSZÍTSEN JELENETET
Hagyja, hogy a fényképezőgép megteremtse az alapokat. A 22 mód közül választhatsz (köztük a Sport, a Tűzijáték, a Naplemente és még sok más), ezek a fényképezőgép-beállítások automatikusan beállítják a fényt, a mozgást és az általános minőséget attól függően, hogy milyen jelenetet választasz a megörökítéshez. Hagyd, hogy ezek a kamera üzemmódok gondoskodjanak a technikai szempontokról, és hagyd, hogy úgy gondolkodj, mint az a művész, aki vagy.

OPTIKAI KÉPSTABILIZÁTOR (OIS) - SZIKLASZILÁRDSÁG
Amikor teljesen megrázkódik, mi fedezzük a hátad. Hagyd, hogy az optikai képstabilizátor beállításunk kisimítsa a rázkódásokat, hogy a fotóid még mindig nagyszerűek maradjanak. Minden alkalommal.

24 MM-ES NAGYLÁTÓSZÖG - SZÉLESRE NYITOTT
A 24 mm-es objektív szélesre tárul... és a lehetőségek is. A teljes, lélegzetelállító tájat szeretné megörökíteni? Pipa! És elfelejtheted, hogy mindenkinek azt kell mondanod, hogy "szorítsd be"! Már csak egy kérdés maradt: Mi fér bele a fotóidba?

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Kodak Pixpro Astro Zoom AZ255 Fényképezőgép - Piros" című hirdetést látja. (fent)