Betöltés...

Optech USA 1201012 Tripod Strap Original - Vállszíj állványhoz Fekete

Ár: 19.130 Ft

Nagyon kényelmes és praktikusan használható állvány-hordszíj.
A széles és vastag, neoprén vállpárna egyenletesen osztja el a terhelést a vállon és rugalmasságával kiegyenlíti a lépések okozta terhelésváltozásokat. Ezeknek a rágatásoknak a kiküszöbölése különösen egyenletlen terepen teszi kényelmessé a felszerelés, az állvány hordozását. Állítható a heveder hossza, a hevedergyűrűk az állványra felhelyezve egy mozdulattal becsatolhatóak, illetve a gyűrűk szorosra húzhatóak.
A heveder rendkívül erős, nylon szövésű anyagból készül, a gyorscsatlakozó csatok műanyagból készülnek, a névleges teherbírás többszörösével tesztelik.
A maximális terhelhetőség a névlegesnél jóval magasabb, terhelhetőségként az optimális, kényelmesen hordozható súly van jelölve.

Teherbírás: 11,33 kgHosszúság: állítható, 49,5 - 125,7 cmVállpárnázat mérete: 49,5 x 7,6 cmHeveder szélessége: 2,54 cmCsatlakozópontok: 2 db hevedergyűrű, gyorcsatlakozókkalAnyaghasználat: neoprén vállpárna; szövött nylon-szál heveder; műanyag csatlakozó csatok

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Táska
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Optech USA 1201012 Tripod Strap Original - Vállszíj állványhoz Fekete" című hirdetést látja. (fent)