Betöltés...

Vanguard Veo City TP28 GY Fotós táska - Szürke

Ár: 46.580 Ft

A Veo City TP28 egy könnyű, 4 literes technikai csomag, amelybe belefér egy vlogging eszköz, például egy akciókamera, egy okostelefon vagy egy kompakt fényképezőgép az összes szükséges tartozékkal együtt, és amely a fogantyú vagy a levehető vállpánt segítségével hordozható. A Veo City kollekció elegáns és modern dizájnt kínál, amely illik a stílusához, és elrejti azt a tényt, hogy értékes felszerelést cipel a városban. A részletekre fordított figyelem biztosítja a varratmentes megjelenést, amely tapintásra is kellemes. A kollekció emellett a legmagasabb minőségű anyagokból készült, amelyeket teszteltek, hogy garantálják a teljesítményt. Air Textured Yarn felhasználásával gyártott, amely a fúvóka légáramlását használja a főfonal szálainak szétválasztására, fellazítására és meghajlítására. Ezután szabálytalan hurkokat képez, amelyek sűrűn elrendezve és egymásba fonódva egy nagy teherbírású 1050D védő nejlon anyagot alkotnak, amely szakadás- és kopásálló (az anyagot több mint 10 000 alkalommal helyben kopásvizsgálatnak vetették alá). Mindez vízálló cipzárral (több mint 5000 használatra tesztelve) és 60 kg-ig teherbíró fogantyúval kombinálva azt jelenti, hogy biztos lehet benne, hogy a VEO City kollekció nem hagyja cserben. A dizájnra való összpontosítás ellenére a kollekció praktikus tárolási megoldásokat kínál a felszerelések széles skálájához, amelyek lefedik a fotózást, a vlogolást, az akciókamerákat, a drónkészleteket és még sok mást.

A technikai csomagokat úgy tervezték, hogy kisebbek legyenek, hogy beleférjenek a vlogoláshoz sokan használt eszközök, legyen az egy kompakt kamera, egy GoPro vagy egy okostelefon, az összes olyan tartozékkal együtt, amelyet a forgatáshoz magával kell vinnie. Alternatívaként kényelmes lehetőség a fotózáshoz szükséges kiegészítők (vagy nagyjából bármi más) rendszerezésére és szállítására a fogantyú vagy a mellékelt levehető vállpánt segítségével. A Veo City TP28 egy könnyű, 4 literes technikai csomag, amely lehetővé teszi, hogy magával vigye vlogger eszközét, legyen az okostelefon, GoPro vagy kompakt kamera. Lehetővé teszi továbbá, hogy a táskában számos tartozékot, például lámpákat, mikrofonokat, állványtartó karokat, bilincseket és okostelefon/tablet adaptereket szervezzen, a táska alján pedig egy gimbalt vagy más kisebb támasztékot, például egy asztali állványt helyezzen el, így minden, amire a forgatáshoz szüksége van, kéznél van.

Jellemzők:
Elegáns és modern kialakításStrapabíró, vízálló anyagok és esővédő borításÁllítható szervező a kábelek és egyéb kiegészítők számáraTöbb zseb és tárolási megoldás a tartozékok számáraLaposan összecsukható, hogy könnyen hozzáférjen minden felszereléséhezPántok egy kisebb tartóeszköz, például asztali állvány vagy kardán tartásáhozMűszaki adatok:
Külső méretek: 300 x 120 x 195mmBelső méretek: 280 x 85 x 170mm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Táska
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Vanguard Veo City TP28 GY Fotós táska - Szürke" című hirdetést látja. (fent)