Betöltés...

COLOSTRUM PURE ( Tehén előtej, természetes immunglobulin)100kapsz.

Ár: 8.700 Ft


COLOSTRUM  PURE ( Tehén előtej, természetes immunglobulin)

Az immun-nagyágyú – csecsemőktől a nagyszülőkig)

A terméket nagykereskedelmi áron is megvásárolhatja közvetlenül a forgalmazótól, de csak regisztrált tagként  
A REGISZTRÁCIÓBAN SEGÍTÜNK, ÉRDELŐDÉS: Tel: 06707086487, mail: anikozsmte@indamail.hu
 
A kolosztrum a tejelválasztás „végterméke”. Más néven „előtej” – lényegében anyatej, ugyanis az anyatej az érett tejjé válás során több szakaszon átesik, ennek első lépcsőfoka a kolosztrum.

Sárgás, ragacsos, sűrű állagú. Közvetlenül a születést követő pillanatokban (majd

az első 2 napban) termelődik, és ez az első táplálék, mely az újszülöttek

táplálására szolgál. A colostrumot rendkívül könnyű megemészteni, ezért

lényegében maga a tökéletes táplálék egy újszülöttnek!
Sportolóknak kiváló fehérje forrás!
Legyengült immunrendszer erősítésére!
Az immunerősítő kolosztrum gyerekeknek a legtermészetesebb megoldás a védekezőképesség fokozására. A fejlődésben lévő szervezet általában fogékonyabb a különböző fertőzésekre. Az óvodákban, iskolákban egymást érik a járványok, melyek ellen nem könnyű megfelelő védekezési módot találni. Az immunerősítő kolosztrum azonban minden igényt kielégítően – mellékhatások nélkül, 100%-ban természetes összetevőkkel – képes felvértezni a szervezetet a kórokozókkal szemben. De nemcsak ebben nyújt segítséget, hiszen a bélrendszer, a bélflóra számára is hasznos.

Miért jobb ez, mint a multivitaminok?

A multivitaminok, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak. A Colostrum lényege pedig, hogy biológiailag hasonló felépítésű fehérjéket tartalmaz mint az emberi vérben található immunanyagok ámde 40-szer nagyobb koncentrációban. A Colostrum (enzimek, immunanyagok, antitestek) kivonat természetes alapanyagú, ismert mellékhatása nincs. A természetben fellelhető anyagok közül a Colostrumban a legmagasabb az antitest koncentráció. Az antitestek intelligens molekulák, felismerik a baktériumokat. Ez az előfeltétele azok megsemmisítésének.

Milyen alkotórészekből áll a Colostrum?

A Colostrumban (mely a szarvasmarha előteje) megtaláhatóak elsődlegesen az immunglobulinok (ellenanyagok, olyan fehérjemolekulák, amelyeket az immunrendszer termel annak érdekében, hogy felismerje és semlegesítse a szervezetbe került idegen anyagokat, mint például a baktériumokat vagy vírusokat.) – az immunrendszer mőködéséhez elengedhetetlen anyagok – tobábbá vitaminok, aminosavak citokinek (interferonok, interleukinok) növekedési faktorok és nyomelemek.


A tehén ellését követő első két napon termelődő előtejből készül. Rendkívül tápláló hatása mellett igen magas koncentrációban megtalálhatók benne az ellenanyagok (természetes immunglobulinok – más néven antitestek), fehérvérsejtek, enzimek, ásványi anyagok, nyomelemek, antioxidánsok és egy sor más fontos összetevő.

Mivel összetevőinek szóban forgó DNS-szekvenciái az ember és a szarvasmarha esetében azonosak, ezek hasonlóképpen szívódnak fel, és hasznosulnak úgy az emberi, mint az állati szervezetben. A kolosztrumot már 2000 évvel ezelőtt Indiában betegek gyógyítására használták. Európában a XVIII. századtól használja a népgyógyászat. A tehén-előtej gyógyító hatása a II. világháború előtt már közismert volt a falusi lakosság körében.

 A Colostrumot már 2000 évvel ezelőtt Indiában betegek gyógyítására használták, a Colostrum fantasztikus értékei miatt nyilvánították a tehenet szent állattá. Európában egy 1803-ból származó enciklopédia megerősítette jótékony tulajdonságait és magasztalta a “természet ősanyagát”. Goethe és Schiller háziorvosa, Dr. Hufeland felismerte a Colostrum nagyszerű tulajdonságait és használta betegei immunrendszerének megerősítésére. A II. világháború előtt vidéken köztudott volt, hogy betegség esetén a tehenészetekbe küldtek el egy családtagot, hogy megtudakolja, van-e frissen ellett tehén, amely Colostrumot adhatna.

Napjainkban a naturális gyógymódok és az egészséges élelmiszerek iránti növekvő érdeklődés különleges aktualitást ad a Colostrum – ma már tudományosan is – igazolt visszatérésének. A Colostrumból készült termékekről elmondható, hogy a világon egyedül ezek tartalmaznak szájon át bevehető immunglobulint, és ez az egyetlen anyag, amivel egyszerre többféle, a szervezetben már megtalálható, immunbiológiailag hasznos fehérjét (laktoferrin, interferon, interleukin, stb.) szájon át lehet a szervezetbe juttatni.





A kolosztrum újrafelfedezése 
a XXI. században

Nemzetközi 
kutatási 
eredmények

 





A kolosztrum (előtej) egy évezredek óta jól ismert hatékony regeneráló szer, egy immunmodulátor. A benne lévő hatóanyagok sehol máshol nem találhatók meg ilyen magas, tökéletesen harmonikus koncentrációban. Ezért szokták az előtejet az újszülöttek számára az „első védőoltásnak” is nevezni. A kolosztrum az egyetlen természetes immunglobulin beviteli lehetőség szájon át.

Dr. Beth Ley – Kolosztrum: a természet ajándéka immunrendszerünk számára c. könyvében írja: „Optimális immunvédelem nélkül szervezetünk teljesen védtelen a legtöbb fertőzéssel szemben, az egyszerű náthától az influenzán át a különféle immun-zavarok okozta súlyosabb betegségekig, mint az allergia, a rák, vagy akár az AIDS. A kolosztrum tartalmazza az összes ismert immunglobulint: IgA, IgD, IgE, IgG és IgM, továbbá leukineket, lactoferrint és lysozymet. Ezek az összetevők legyőzik a vírusokat, a baktériumokat és a gombákat egyaránt."

C. Boudry által vezetett belga kutatócsoport tanulmányozta a kolosztrum hatására bekövetkező Th1/Th2 aránnyal összefüggő immunválasz-változásokat. Közleményükben kiemelték, hogy a kolosztrum alkalmazását követően a Th1 sejtek száma meghaladta a Th2 sejtekét, s az immunválasz-változás következtében az allergiás folyamatok gátlása, továbbá a fertőzésekkel szembeni fokozott védelem volt megfigyelhető.

A kolosztrum allergiás folyamatok gátlására kifejtett hatásának kutatásában újabb irányt jelentenek az A.M. Keech vezette amerikai kutatócsoport eredményei. 2007. januárjában megjelent összefoglalójuk szerint a szarvasmarha eredetű kolosztrum tartalmaz egy PRP-3b (Proline Rich Polypeptide) nevű fehérjét, melynek hatására a szervezet allergiás reakcióinak gátlását figyelték meg. A kutatók szerint ennek hátterében a citokinek (a szervezet immunfolyamataiban résztvevő komponensek) termelésének befolyásolása áll. Kutatásaik szerint a kolosztrum - a PRP-3b összetevő révén - az allergiás folyamatok hatékony gátlószere lehet, melyet már sok empirikus tapasztalat is megerősített.

A kolosztrum hatékony segítség lehet sportolók és testépítők számára is, mivel jelentős energia-bevitelre képes, és hozzájárul a zsír izommá való átalakításához, a testtömeg növelése nélkül. Így természetes, mellékhatások nélküli megoldást kínál azok számára, akik csak edzettségi állapotukat (fittségüket) szeretnék növelni, de testtömegüket nem.

További alkalmazásai: felső légúti megbetegedések, fertőzések, immunproblémák, legyengült szervezet, ízületi gyulladások, továbbá szinte az összes modernkori probléma tüneteinek enyhítésére, megszüntetésére.

A világ legnagyobb kolosztrum termelője Ausztrália és Új-Zéland. Ennek oka az, hogy kolosztrumot csak szivacsos agysorvadás (BSE)-mentes állatállományból szabad begyűjteni, ami az ismert járványok miatt egyre nehezebb. Az Ausztráliában tenyésztett tehenek maradéktalanul megfelelnek a szigorú feltételeknek, hiszen a kontinens teljes egészében BSE-mentes. Az állatok hatalmas területeken, szabadon legelnek, távol a sűrűn lakott településektől és az ipari létesítményektől, etetésükhöz nem használnak tápokat, így az ott nyert tej valóban bio-tej.

Fenti összeállítás laikusok számára kíván átfogó képet nyújtani a teljesség igénye nélkül a már évezredek óta ismert előtej (föcstej) alkalmazásáról a környezeti ártalmak miatt megbomlott immunrendszer okozta betegségek kiegészítő, természetes terápiájaként.

Ian Smith Ph.D.
kutatóorvos
(Sydney Australia NSW)
info: www.jinjang.hu

Forrás: http://www.paramedica.hu/200709/28_ujdonsag5/index.htm

Nem tartalmaz cukrot, sót, élesztőt, keményítőt, ízfokozókat, búzaszármazékot, szóját, glutént, tartósítószert, antibiotikumot és szintetikus hormonszármazékot.

Ajánlott adagolás:naponta 1 kapszula egy-három alkalommal. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!
Terhes és szoptató kismamák, 18 éven aluli gyermekek, a készítmény szedése előtt konzultáljanak orvosukkal.

A terméket nagykereskedelmi áron is megvásárolhatja közvetlenül a forgalmazótól, de csak regisztrált tagként  

A REGISZTRÁCIÓBAN SEGÍTÜNK, ÉRDELŐDÉS: Tel: 06707086487, mail: anikozsmte@indamail.hu

 

Felhasznált irodalom:
Buckley, J., et al., "Oral Supplementation with Bovine Colostrum Intact™ Increases Vertical Jump Performance," Centre for Research in Education and Sports Science, University of South Australia, Australia. Abstract presented at the 4th Annual Congress of the European College of Sports Science. Rome. July 14-17, 1999.

Buckley, J., et al., "Effect of an Oral Bovine Colostrum Supplement (Intact™) on Running Performance," Centre for Research in Education and Sports Science, University of South Australia. Abstract presented at the 1998 Australian Conference of Science and Medicine in Sport. Adelaide, South Australia, October 1998.

Buckley, J.D., et al., "Oral Supplementation with Bovine Colostrum (Intact™) Improves Rowing Performance in Elite Female Rowers," Centre for Research in Education and Sports Science, University of South Australia. Abstract presented at the 5th I.O.C. World Congress of Sports Sciences, Syndey.

Mero, A., et al., "Effects of Bovine Colostrum Supplementation on Serum IGF-I, IgG, Hormone, and Saliva IgA During Training," J Appl Physiol 83.4 (1997) : 1144-51.
A terméket nagykereskedelmi áron is megvásárolhatja közvetlenül a forgalmazótól, de csak regisztrált tagként  

A REGISZTRÁCIÓBAN SEGÍTÜNK, ÉRDELŐDÉS: Tel: 06707086487, mail: anikozsmte@indamail.hu


Kérjük regisztráció illetve rendelés előtt konzultáljon velünk, hogy a személyének leginkább megfelelő kúrát tudjuk önnek ajánlani, és segíthessünk a regisztrációban és a megrendelésben!

 

Nyilatkozat
A http://anikookoboltja.hu  webáruház oldalainak tartalma kizárólag információ átadás célját szolgálja. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A http://anikookoboltja.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelő orvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, ill. módosítani az orvos által előírt kezelésen, sem pedig a kezelést magától abbahagyni. A http://anikookoboltja.hu tartalma nem használható öndiagnózisra, sem pedig gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. A http://anikookoboltja..hu csapata a lapon közölt információkat legjobb tudásuk szerint készítették el. Kisebb szerkesztési hibák előfordulása nem zárható ki. Az oldalon megtalálható leírások, szövegek, képek könyvekből, neves internetes portálokról, többnyire szakértők, természetgyógyászok, orvosok, gyártók, fogyasztók visszajelzései alapján lettek összeállítva. Nem nyújthatók be tehát olyan kárigények, melyek az információ (beleértve a hiányos vagy hibás információkat is) felhasználásával okozott kár megtérítését célozzák. Az ajánlások nem kötelező érvényűek és kötelezettség nélküliek. A szerzők fenntartják a jogukat, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül a honlap egyes részeit vagy teljes egészét megváltoztathatják.
FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.
Minden esetben konzultáljon szakemberrel, orvossal! Az oldalon található termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Figyelem! A www.anikookoboltja.bolthely.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.


 



Call

Send SMS

Call from mobile

Add to Skype

You'll need Skype CreditFree via Skype



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.04.18
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Étel, ital rovaton belül a(z) "COLOSTRUM PURE ( Tehén előtej, természetes immunglobulin)100kapsz." című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
bio
-

Hasonló hirdetések

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem