Betöltés...

LECITIN Lechitin 100db kapszula

Ár: 7.790 Ft


LECITIN
A lecitin általában egy keveréket jelöl, mely glikolipidekből, trigliceridekből, és foszfolipidekből (foszfatidil-kolin, foszfatidil-etanol-amin, foszfatidil-inozit) áll. A biokémiában általában csak a foszfátkolin megnevezésére használják, mely a tojássárgában legnagyobb mennyiségben megtalálható foszfáttartalmú szerves vegyület. A lecitint nagy mennyiségben és nagy tisztaságban állítják elő élelmiszeripari és gyógyszerészeti célokra.

Kolin- és inozitoltartalma jelentős. A kolin a biológiai membránok szerkezetében kulcsszerepet tölt be, s gyakran kapcsolódik vitaminokhoz. A növényi eredetű élelmiszerekben előforduló inozitolt zsírégető anyagként tartják számon, hiszen a zsírmáj kialakulását akadályozza meg.
A rendszeres használatra ajánlott, természetes anyagból az agysejtekben emlékezést segítő vegyület képződik, ezért diákoknak, idős korban szenilitás megelőzésére, az emlékezőképesség javítására is javasolt. Semmiféle mellékhatás vagy rizikófaktor nem ismert, nem tapasztalható.
A lecitin a rossz koleszterint vízzel elegyedő formává alakítja, így azok kiürülnek a szervezetből. Csökkenti az ereket megbetegítő homocisztein mennyiségét és tisztítja az érfalakat. Enyhíti az ízületi fájdalmakat. Enyhe nyugtató hatású
A lecitin segíti a sejthártya felépülését, a zsírnak és a zsíroldékony anyagoknak a sejtfalon keresztül történő vándorlását, szerepe van a szaporodásban, a magzati, valamint az újszülött kori fejlődés elősegítésében. Megelőzi a magzati korban kialakuló velőcső záródási rendellenességeket. Elengedhetetlenül fontos a máj, az epehólyag és a szív egészséges működésének fenntartásában. A lecitin a májra jótékony hatást gyakorol. 
Az időjárási frontra érzékeny emberek közérzetét is enyhítheti. Egészséges színt ad a hajnak, csökkenti a hajhullást, az ekcéma kialakulása is megelőzhető szedésével..
Nőknek segít megőrizni a mellek egészségét, különösen a mellben található mirigyek és sejtek állagát. A várandóság alatt támogatja a magzat egészséges fejlődését.
A férfiak ondóképzéséhez sok lecitinre van szükség, hiszen segítségével serkenthetjük a prosztata váladéktermelését, ami pedig az ondó mennyiségi növekedéséhez vezet.
 
Az emberi szervezetben a vastagbélben található bélnedv fontos összetevője a foszfátkolin, mert meggátolja egyes baktériumok elszaporodását. Például a krónikus fekélyes vastag- és végbélgyulladásban (colitis ulcerosa) szenvedő emberek vastagbelében sokkal kevesebb a foszfátkolin, mint az egészséges emberek esetében.

60 db Nettó tömeg 105,6 g
A lecitin a sejtmembránban is megtalálható vegyület, a sejthártya és a fehérjék építőeleme.
Összetevők:szójalecitin, zselatin, nedvesítőszer (glicerin), víz.
Ajánlott adagolás:naponta 1-2 x 1-2 kapszula fogyasztása ajánlott. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!
Terheseknek és szoptató anyáknak és 18 és alatti gyermekek részére a fogyasztása nem ajánlott.
Forrás: Ferenczy László: Egészség könyv
                     wikipedia.hu

Prof.Hademar Bankhofer: Életelixszír - Lecitni c. könyv


 

A terméket nagykereskedelmi áron is megvásárolhatja közvetlenül a forgalmazótól, de csak regisztrált tagként  

A REGISZTRÁCIÓBAN SEGÍTÜNK, ÉRDELŐDÉS: Tel: 06707086487, mail: anikozsmte@indamail.hu



Kérjük regisztráció illetve rendelés előtt konzultáljon velünk, hogy a személyének leginkább megfelelő kúrát tudjuk önnek ajánlani, és segíthessünk a regisztrációban és a megrendelésben!


Nyilatkozat
A http://anikookoboltja.hu  webáruház oldalainak tartalma kizárólag információ átadás célját szolgálja. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A http://anikookoboltja.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelő orvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, ill. módosítani az orvos által előírt kezelésen, sem pedig a kezelést magától abbahagyni. A http://anikookoboltja.hu tartalma nem használható öndiagnózisra, sem pedig gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. A http://anikookoboltja..hu csapata a lapon közölt információkat legjobb tudásuk szerint készítették el. Kisebb szerkesztési hibák előfordulása nem zárható ki. Az oldalon megtalálható leírások, szövegek, képek könyvekből, neves internetes portálokról, többnyire szakértők, természetgyógyászok, orvosok, gyártók, fogyasztók visszajelzései alapján lettek összeállítva. Nem nyújthatók be tehát olyan kárigények, melyek az információ (beleértve a hiányos vagy hibás információkat is) felhasználásával okozott kár megtérítését célozzák. Az ajánlások nem kötelező érvényűek és kötelezettség nélküliek. A szerzők fenntartják a jogukat, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül a honlap egyes részeit vagy teljes egészét megváltoztathatják.
FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.
Minden esetben konzultáljon szakemberrel, orvossal! Az oldalon található termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Figyelem! A www.anikookoboltja.bolthely.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.04.17
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Étel, ital rovaton belül a(z) "LECITIN Lechitin 100db kapszula" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
-

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem