Betöltés...

LOURDES - HIDROGÉNES VIZET KÉSZÍTŐ KÉSZÜLÉK

Ár: 388.700 Ft

LOURDES - HIDROGÉN VIZET KÉSZÍTŐ KÉSZÜLÉK
VILÁGSZABADALOM AZ ÖN EGÉSZSÉGÉÉRT!
HIDROGÉNDÚS VÍZ AZ ÉLTETŐ ANTIOXIDÁNS VÍZ

ÚJDONSÁG!

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA IS MEGVÁSÁROLHATÓ!



Lourdes készülék ára:


 

A termék fogyasztói ára 388 700 Ft.

A termék ára regisztrált  tagként 299 000 Ft.

Ennyibe kerül, hogy az egész családod minden nap, egész hátralévő életében a Lourdes-i csodavíz összetételéhez hasonló vizet ihasson.

 A terméket nagykereskedelmi áron is megvásárolhatja közvetlenül a forgalmazótól, de csak regisztrált tagként  A REGISZTRÁCIÓBAN SEGÍTÜNK, ÉRDELŐDÉS: Tel: 06707086487, mail: anikozsmte@indamail.hu

Kérjük regisztráció illetve rendelés előtt konzultáljon velünk, hogy a személyének leginkább megfelelő kúrát tudjuk önnek ajánlani, és segíthessünk a regisztrációban és a megrendelésben!



"LOURDES" - Hidrogénes, erős antioxidáns vizet készítő készülék
Dr. Simon László  ajánlásával!

A Lourdes vízkészítő készülék forradalmasítja a vízfogyasztást! A berendezés antioxidáns ivóvízet állít elő, ami öregedésgátló hatású és növeli a vitalitást. 

A Lourdes vízkészítő készülék a híres Lourdes csodatevő gyógyvízről kapta a nevét.


Világszabadalom az Ön egészségéért!


Az egészséges és hosszú élet a fiatalság és az egészség megőrzésében határozható meg, és ehhez a hidrogénben gazdag víz fogyasztása kulcsfontosságú.


A szabad gyökök az okozói például a rákos megbetegedéseknek, a cukorbetegségnek, a magas vérnyomásnak, és még számos más betegségnek. Ma már sok tudományos bizonyíték áll rendelkezésünkre a szabad gyökök öregedésben, és az ahhoz kapcsolódó betegségekben betöltött szerepét illetően, amelyek igazolják, hogy a hidrogénben gazdag víz sikeresen kezeli vagy segít megelőzni ezeket a betegségeket.


 

Lourdes hidrogénesvíz-készítő készülék – Világszabadalom egy egészségesebb világért.

A szabadgyökök sejtszinten több célpontot is támadnak, mint például a sejthártyát, a proteineket és a nukleinsavakat, ezáltal szerkezeti károsodást okozhatnak a sejt DNS-ében. Ma még kevéssé ismert, hogy a szabadgyökök az okozói lehetnek a ráknak, a cukorbetegségnek, a magas vérnyomásnak és még számos más betegségnek.

A hidrogénion tulajdonságai:


Antioxidáns, amely szabad elektronjával az oxidált szervezetben létrejövő szabadgyököket hatásosan semlegesítheti. A szervezetbe bevitt vízzel együtt minden sejtbe könnyen eljuthat, ahol antioxidáns hatását kifejtheti.
Egy 20 percig hidrogénezett rH₂ = 0-8-as vízben a hidrogénaktivitás, azaz az elektronaktivitás igen magas, ami a szabadgyökök semlegesítését nagyon hatásossá teheti.


Fogyasztása: napi 4-8 pohár hidrogénnel dúsított víz ajánlott. A berendezéssel előállított víz hidrogéntartalma az elkészítést követően fokozatosan csökken, ezért javasolt a hidrogénnel dúsított vizet aznap elfogyasztani.

A Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával!

A hidrogénben (szabad elektronokban) gazdag víz fogyasztása jó hatással van egészségi állapotunkra és a vitalitásunkra! Segít hosszabb életet élni jobb egészségi állapotban!

Az elképesztő tény, miszerint a Lordesi Szent forrás vizét fogyasztók között bámulatosan sok hasonló eset született, arra ösztönözte a tudósokat, hogy "járjanak utána" a csodavíz fantasztikus "gyógyhatású" összetételének!

 LOURDES LETT A HIT, A BÉKE, ÉS A GYÓGYULÁSOK SZIGETE!

A biológusok, és a vízkutatók hosszú évek kitartó munkájának köszönhetően pár évvel ezelőtt meglepő eredmény született! 
A Lourdesi Szent víz döbbenetes tulajdonságai, ami által több ezer gyógyíthatatlannak titulált  beteg ember gyógyulásának esélyeiben bizonyított, egyetlen dologban keresendő!

 A VÍZ KIEMELKEDŐEN MAGAS HIDROGÉN TARTALMÁBAN!



 

Szervezetünkben a mai táplálkozás és a bevitt ivóvíz következménye: a protonok és elektronok csökkenése, ami egyben a sejtek és a szervezet természetes mágneses mezőjének a csökkenését is jelenti.

A "Lourdes" víz hidrogén ion tartalma a legkisebb ismert antioxidáns. A nem elegendő mennyiségű antioxidáns kiváló táptalajt tud nyújtani a szabad gyökök megjelenéséhez, szaporodásához, betegségek kialakulásához, az "idő" előtti öregedéshez.

Rendeld meg a LOURDES vízkészítő készüléket, hiszen a vele készített víz igazi ANTI-AGING! A szervezetedben lévő antioxidánsok mennyisége egyenes arányban áll azzal, hogy mennyi ideig, és milyen minőségben fogsz élni. A bőséges antioxidáns mennyisége a szervezetedben, a fiatalság, és az egészség alapja! 

Leírás
Hidrogénesvíz készítő készülék +ajándék- választható BPA mentes kulacs
A Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával!
Lourdes hidrogénesvíz-készítő készülék – Világszabadalom egy egészségesebb világért.
A készülék gyógyászati segédeszköz, ezért egészségpénztárra is megvásárolható!

Lourdes hidrogénesvíz készítő készülék által előállított víz jótékony hatása szervezetünkre:
A szabadgyökök sejtszinten több célpontot is támadnak, mint például a sejthártyát, a proteineket és a nukleinsavakat, ezáltal szerkezeti károsodást okozhatnak a sejt DNS-ében. Ma még kevéssé ismert, hogy a szabadgyökök az okozói lehetnek a ráknak, a cukorbetegségnek, a magas vérnyomásnak és még számos más betegségnek. 
Köztudott, hogy manapság szervezetünk fokozottan van kitéve negatív hatásoknak, pl: stressznek, elektorszmognak,  savas táplálkozásnak, fehérjedús táplálkozásnak, kemikáliáknak (kereskedelemben kapható kozmetikumok nagy része tartalmaz kőolajszármazékot és nehézfémeket) alkoholnak és vegyi-szennyeződéseknek. Ezzel szemben táplálékaink sem tartalmazzák már a megfelelő antioxidáns mennyiséget, ezért dominanciába kerülhetnek szervezetünkben a sejtpusztító hatású oxidánsok.

Fontos, hogy támogassuk szervezetünket elegendő mennyiségű antioxidánssal, hogy ezáltal erősítsük a szervezet védekezőképességét és méregtelenítését.
A hidrogénion tulajdonságai: 


Antioxidáns, amely szabad elektronjával az oxidált szervezetben létrejövő szabadgyököket hatásosan semlegesítheti. A szervezetbe bevitt vízzel együtt minden sejtbe könnyen eljuthat, ahol antioxidáns hatását kifejtheti.
Egy 20 percig hidrogénezett rH₂ = 0-8-as vízben a hidrogénaktivitás, azaz az elektronaktivitás igen magas, ami a szabadgyökök semlegesítését nagyon hatásossá teheti.




Lourdes hidrogénesvíz fogyasztása: napi 4-8 pohár hidrogénnel dúsított víz ajánlott. A berendezéssel  előállított víz hidrogéntartalma az elkészítést követően fokozatosan csökken, ezért javasolt a hidrogénnel dúsított vizet aznap elfogyasztani.
Fontos! A készüléket erősen javasolt desztillált vízzel vagy a fordított ozmózis elvén működő víztisztítóval használni!

A Lourdes hidrogénesvíz készítő készülék működési leírása: 



A berendezés a vízbontáshoz szükséges egyenáramot négyszögimpulzusok alakjában juttatja az elektrolízis cellába. A cella a géptestben elhelyezett tartályból kapja a tápvizet. A készülék folyamatosan elkülönítve tartja az elektrolízishez szükséges tápvizet, és a hidrogénesvízes  kancsó fogyasztásra szánt vízét. Az elektrolízis során a felszabaduló hidrogén a géptesten álló hidrogénesvíz kancsó aljába épített katódon válik ki, majd a kancsó vizében nyelődik el. Az anódon felszabaduló oxigén egy része az elektrolízis cella vizében elnyelődik, a másik része elillan a levegőbe.
A felszabadult oxigén bejutását a hidrogénes-víz kancsóba, a beépített membrán akadályozza meg.
Karbantartás:
Tisztító program elvégzése: hetente 2-3 alkalommal.
Szűrőcsere: 6 havonta.
Kancsócsere: 3-5 évente.

Tartozékok:
Lourdes – Hidrogénesvíz készítő készülék
Adapter, pótszivacs, citromsav, felhasználói kézikönyv

 Nyilatkozat

A http://anikookoboltja.hu  webáruház oldalainak tartalma kizárólag információ átadás célját szolgálja. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A http://anikookoboltja.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelő orvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, ill. módosítani az orvos által előírt kezelésen, sem pedig a kezelést magától abbahagyni. A http://anikookoboltja.hu tartalma nem használható öndiagnózisra, sem pedig gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. A http://anikookoboltja..hu csapata a lapon közölt információkat legjobb tudásuk szerint készítették el. Kisebb szerkesztési hibák előfordulása nem zárható ki. Az oldalon megtalálható leírások, szövegek, képek könyvekből, neves internetes portálokról, többnyire szakértők, természetgyógyászok, orvosok, gyártók, fogyasztók visszajelzései alapján lettek összeállítva. Nem nyújthatók be tehát olyan kárigények, melyek az információ (beleértve a hiányos vagy hibás információkat is) felhasználásával okozott kár megtérítését célozzák. Az ajánlások nem kötelező érvényűek és kötelezettség nélküliek. A szerzők fenntartják a jogukat, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül a honlap egyes részeit vagy teljes egészét megváltoztathatják.
FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA. 
Minden esetben konzultáljon szakemberrel, orvossal! Az oldalon található termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Figyelem! A www.anikookoboltja.bolthely.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.

 

 

 

 





Call

Send SMS

Call from mobile

Add to Skype

You'll need Skype CreditFree via Skype



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.04.21
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Étel, ital rovaton belül a(z) "LOURDES - HIDROGÉNES VIZET KÉSZÍTŐ KÉSZÜLÉK" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
-

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem