Betöltés...

SCD Herbal (élőflórás) Probiotikus ital 150ml

Ár: 9.346 Ft

 
Herbal (SCD Probiotica) élőflórás étrendkiegészítő 150ml

150 ml 9.346,-Ft

500ml  23.386,- Ft
 

MEGRENDELÉSNÉL A VEVŐ MEGJEGYZÉSE ROVATBA KÉREM ÍRJA BE, HOGY MELYIK MENNYISÉGBŐL KÉR ÉS MENNYIT!

Gyógynövény és növényi kivonatot tartalmazó élőflórás étrend-kiegészítő készítmény, jótékony hatású, élő mikroorganizmusokkal.

Növényi alapanyagokból élőflóra segítségével zajló hagyományos, természetes fermentációval készült élőflórás étrend-kiegészítő.
 

 A terméket nagykereskedelmi áron is megvásárolhatja közvetlenül a forgalmazótól, de csak regisztrált tagként  

A REGISZTRÁCIÓBAN SEGÍTÜNK, ÉRDELŐDÉS: Tel: 06707086487, mail: anikozsmte@indamail.hu


 Nem tartalmaz tartósító- és színezőanyagot, hozzáadott cukrot, mesterséges édesítőszert, mesterséges aromát és glutént. ermészetes fermentációval készül, nem tartalmaz mesterséges és genetikailag módosított összetevőket. 150ml

Napjainkban rengeteg méreganyaggal terheljük bélflóránkat, emésztő rendszerünket, többek között, stresszel, gyógyszerekkel, klóros vízzel, félkész élelmiszerekkel, adalékanyagokkal,mosó- és tisztítószerekkel, kozmetikumokkal, , hormon és  vegyszermaradványokkal, stb.  Már az ókorban úgy vélekedtek, hogy „A halál a bélben lakozik”(Paracelsus)  A bélflóránk helyreállítását  segíti  az SCD Herbal.




Összetevők a termékben:

 Bio cukornádmelasz, gyógynövény és növényi kivonatok (ánizs, bazsalikom, áfonya, kapor, édeskömény, gyömbér, grapefruit, szőlőmag-kivonat (O.P.C.), oliva levél, oregano, borsmenta, ananász, málna levél, rozmaring, zsálya, fekete köménymag, édesgyökér, kakukkfű és pecsétviaszgomba), és jótékony hatású élőflórák.

A Biocom SCD Herbal olyan jótékony hatású mikroorganizmusokat (11 félét) tartalmaz, melyeknek a terápiás hatása tudományosan bizonyított: Bacillus subtilis var natto, B. bifidum, B. longum, B. lactis, Lactobacillus acidophilus, L. bulgaricus, L. casei, L. delbrueckii, L. plantarum, Lactococcus lactis, L. diacetylactis.

 Lehet kapni 150ml és Az 500 ml-es kiszerelés kb. az utóbbi 1 havi adag.


Fogyasztási javaslat: Naponta 1-szer 15 ml-t (kb. 1 evőkanál) tisztán vagy közvetlen fogyasztás előtt vízzel, gyümölcslével keverve. Íze fűszeres-savanykás.

 

Élőflórás egyensúly  -  Élőflórás táplálékaink - élő ételeink

Az elmúlt évtizedben az egész világon az egyik kiemelt kutatási terület volt az emberi szervezetben élő jótékony mikroorganizmusok, a bélflórát alkotó probiotikumok szerepének, hatásának a vizsgálata.

Az egészséges bélflóra mintegy 400 különféle mikroba törzsből (baktérium, gomba) áll. Egy gramm béltartalomban kb. 1 billió baktérium+gomba fordul elő.

Az ember napi mikróba forgalma: bekerülés 105 - 108 csíra/nap, kibocsátás 109 - 1012 csíra/nap. Egy felnőtt testtömegéből 1-1,5 kg-ot tesznek ki az emésztőrendszer mikróbái. Ezek a mikroorganizmusok szimbiózisban élnek velünk és fontos szerepet játszanak egészségünk megőrzésében. Születés után, az anyatejjel jutnak a csecsemő szervezetébe és megtelepednek a bélben. Szervezetünk 10-szer annyi mikrobát tartalmaz, mint amennyi sejtünk összesen van. A velünk szimbiózisban élő baktériumok közül a különféle tejsavbaktériumok a legjelentősebbek, mert az ő jótékony hatásuk nyilvánul meg a legszélesebb körben és hat a legközvetlenebbül az egészségünkre:

                                 • megakadályozzák a kórokozó baktériumok, paraziták és                                          gombák elszaporodását,

·                                 • segítik az emésztést,

·                                 • javítják a tápanyagok lebontását és felszívódását,

·                                 • lebontják a tejcukrot és egyéb olyan anyagokat, amelyet a
                              szervezet nem képes önmagában megemészteni,

·                                 • csökkentik az allergiás reakciók kialakulását,

·                                 • a környezetből, táplálékból bekerülő mérgező anyagokat 
                              semlegesítik,

·                                 • a szervezet számára nélkülözhetetlen vitaminokat termelnek,

·                                 • elősegítik a bélrendszer perisztaltikus mozgását,

·                                 • fokozzák az immunrendszer reakciókészségét,

·                                 • csökkentik az antibiotikumok által okozott mellékhatásokat.

A belek és az ott élő baktériumok, azaz a bélflóra egy olyan egyensúlyi állapotban vannak, amelyet külső hatások könnyen felborítanak. Ezek közül a legjelentősebb tényezők: dohányzás, alkoholfogyasztás, bizonyos gyógyszerek, antibiotikumok szedése, kemoterápia, radiológiai kezelés, stressz, helytelen táplálkozás (finomított cukrok, szénhidrátok, tartósítószerek, mesterséges színezékek, adalékanyagok, ízfokozók, növényvédő szer maradványok, stb.) vagy egyes betegségek. Mivel az immunanyagok kb. 70 %-át a bélflóra termeli, ennek károsodása súlyosan veszélyezteti immunrendszerünk normális működését. Ilyen körülmények között néhány káros baktérium vagy gomba elszaporodhat a jótékony baktériumok rovására. Az egyensúly megbomlása betegségekhez vezet, melynek jelei: az ellenálló képesség csökkenése, fáradtság, emésztési zavarok, felszívódási problémák, bőrproblémák (pl. ekcéma) és allergiás reakciók kialakulása.

A baktériumok fogyasztásának elmélete különösnek hangzik, azonban évezredek óta természetes táplálékok, fermentált élelmiszerek, különösen tejféleségek vagy joghurtok formájában rendszeresen fogyasztjuk őket.

Az élőflórás készítmények olyan törzseket tartalmaznak, melyeknek a terápiás hatása tudományosan bizonyított. A kereskedelmi forgalomban kapható élőflórás készítmények leggyakrabban egy-két jótékony baktérium fajt tartalmaznak.

A jótékony törzsek keveréke (multi törzsek),

A  Probiotikus Technológia használatával előállított kiváló hatású, széles spektrumú élőflórás étrend-kiegészítő termék

Forrás: Ferenczy László: Egészségkönyv
Nyilatkozat A http://anikookoboltja.hu  webáruház oldalainak tartalma kizárólag információ átadás célját szolgálja. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A http://anikookoboltja.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelő orvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, ill. módosítani az orvos által előírt kezelésen, sem pedig a kezelést magától abbahagyni. A http://anikookoboltja.hu tartalma nem használható öndiagnózisra, sem pedig gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. A http://anikookoboltja..hu csapata a lapon közölt információkat legjobb tudásuk szerint készítették el. Kisebb szerkesztési hibák előfordulása nem zárható ki. Az oldalon megtalálható leírások, szövegek, képek könyvekből, neves internetes portálokról, többnyire szakértők, természetgyógyászok, orvosok, gyártók, fogyasztók visszajelzései alapján lettek összeállítva. Nem nyújthatók be tehát olyan kárigények, melyek az információ (beleértve a hiányos vagy hibás információkat is) felhasználásával okozott kár megtérítését célozzák. Az ajánlások nem kötelező érvényűek és kötelezettség nélküliek. A szerzők fenntartják a jogukat, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül a honlap egyes részeit vagy teljes egészét megváltoztathatják. 

FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA. 
Minden esetben konzultáljon szakemberrel, orvossal! Az oldalon található termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Figyelem! A www.anikookoboltja.bolthely.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.

 

 


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 73 alkalommal

Étel, ital rovaton belül a(z) "SCD Herbal (élőflórás) Probiotikus ital 150ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
-

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem