Betöltés...

. THYROID- teakeverék (Pajzsmirigy alulműködés terápia kiegészítéséhez)

Ár: 980 Ft

 . THYROID-  teakeverék (Pajzsmirigy alulműködés terápia kiegészítéséhez)
 A betegséget szerteágazó tünetegyüttes kíséri. Oka pontosan nem ismert, feltételezik örökletes tényezők és a stressz szerepét. Gyógyítása ma még nem lehetséges. A betegeket hormonpótlással kezelik.
A gyógynövényes terápiával elsősorban Ázsiában ( Irán, Szaúd-Arábia, India, Pakisztán, Egyiptom) próbálkoztak, a népi hagyományok alapján.

Korszerű humán kísérletekkel bizonyított, hogy a népgyógyászatban ott szinte univerzális gyógynövénynek „a Próféta gyógyszerének” tekintett fekete köménymag (Nigella sativa) hatóanyaga a thymoquilone fokozza a pajzsmirigy hormontermelését, beszabályozza az immunrendszert-helyreállítva annak egyensúlyát, megakadályozza a sejtek elhalását, fokozza a kognitív képességeket, visszaállítja a normális inzulin termelést és zsíranyagcserét, gyulladásgátló hatást is tapasztaltak.
Ilyen módon a növény pozitív hatással lehet a pajzsmirigy alulműködésből adódó kísérő betegségekre.
A hatás fokozható, mert a szakirodalom alapján előnyösen együttműködik (szinergens) a fekete köménymaggal az édesgyökér  és  a gyömbérgyökér. 
Édesgyökér: 
Rápóti-Romvári - Gyógyító növények

“hatása nyálkaoldó, emésztést serkentő, vizelethajtó, vértisztító.„
Gyömbérgyökér: 


A gyömbér csökkenti az emésztési gondokat, az émelygést, kitűnő étvágyjavító, elősegíti a bélmozgást, ezáltal a bélgázok távozását.
Segít szembeszállni a fertőzésekkel, vagy leküzdeni azokat.
Tengeribetegség ellen is kiváló. (utazás előtt 1-2 órával kell inni, vagy tablettában bevenni)
Az influenzavírusok elpusztításában is szerepet játszik, valamint erősíti az immunrendszert, és a lázat is mérsékli. A megfázást kísérő hörghurut és az influenzával járó izom- és mellkas-fájdalom enyhítésében is segít.
A népi gyógyászatban már régóta használják. Friss gyömbér rágcsálását, gyömbértea, vagy egykanálnyi mézbe csöpögtetve a gyömbérgyökér-törzsből frissen kipréselt lé fogyasztását ajánlják.
Kísérletek azt is kimutatták, hogy a koleszterinszint és a magas vérnyomás csökkentésében és a szívinfarktust kiváltó belső vérrögképződés megelőzésében is segít, és hatásos növényi véralvadásgátló.




Ezek a gyógynövények önmagukban is igazoltan kedvező hatásúak a pajzsmirigy alulműködés egyes tüneteinél.
Javasolt adagolása: egy csészével naponta. Egy kávéskanál teakeverék 250 ml forró vízhez, 10 perc állás után fogyasztható. A hatás 6-8 hét fogyasztás után jelentkezik.

Ajánlatos kéthavonként egy hónap szünetet tartani.
Gyártó: Gyógyfű Kft.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Étel, ital rovaton belül a(z) " . THYROID- teakeverék (Pajzsmirigy alulműködés terápia kiegészítéséhez)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem