Betöltés...

Fehér fürdőszobai telefon tartó, minden méretű telefonhoz

Ár: 21.831 Ft



Design 2 az 1-ben... Hordozható Bluetooth hangszóró és zuhanyzó telefontartó dizájnja sokkal praktikusabbá és hasznosabbá teszi számodra.

Ha te vagy az a típusú személy, aki a telefont magával viszi a fürdőszobába, amikor zuhanyozol, akkor ez a termék biztosan neked való! Hallgass zenét, nézz filmeket és sorozatokat, válaszolj üzenetekre és e-mailekre egy fárasztó munkanap után zuhanyzás közben.



Bluetooth 5.0, hogy könnyen csatlakozhass a készülékekhez.

Védd meg a telefonod! Nincsenek karcolások, nyomok. Ne tedd ki a telefont a gőznek és a nedvességnek! A tartó megakadályozza a telefon törését és bármilyen lehetséges károsodását!

Magas vízállóság, IPX6-os szinten!



Csatlakoztasd a telefont a Bluetooth hangszóróval ellátott tartóhoz, gyorsan helyezd be, tedd a falitartóba, vagy vigyed magaddal bárhová, és élvezd a kellemes és praktikus élményt.

480 fokos forgatás... Egyszerűen felszerelhető üvegre, fára, fémmel, kerámiára vagy bármilyen fényes felületre.



Könnyedén állítsd az ideális szögbe, hogy YouTube videókat nézhess és TikTokon tölthess időt. Hívhatsz vagy hallgathatsz zenét anélkül, hogy kivennéd a telefont a tokból. 480 fokos forgatással növelt rugalmasság! Tökéletes ajándék fiúknak és lányoknak egyaránt!





Érintőképernyő HD 0,25 mm-es érzékenység, érintőképernyő. A zuhanyozós telefon tok megőrzi a telefonod érintőképernyőjének érzékenységét és gyors válaszát! Hallgasd a kedvenc zenéidet!

Univerzális kompatibilitás... A tartó tokja 45 fokban nyitható, elegendő helyet biztosítva a telefonodnak. Kompatibilis az összes piacon lévő okostelefonnal! A modell imitálja a tokba való mágneses zárását, ami megakadályozza a tartó véletlen kinyílását és a telefonod ütközését.



Erős akkumulátor... Teljes feltöltés 2 óra alatt elektromágneses átvitel segítségével, és folyamatos működés 12 órán keresztül!

A TÖKÉLETES AJÁNDÉK VÁLASZTÁSA... Egyszerű, hasznos és elegáns dizájnja miatt a Bluetooth zuhanyzós tartó tökéletes választás, amikor a tökéletes ajándék kiválasztásáról van szó a szeretteidnek!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb fürdőszobai
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Fehér fürdőszobai telefon tartó, minden méretű telefonhoz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: